Discret și încet ne facem loc pe străzile cartierului Cotroceni, și în stânga și în dreapta bulevardului. Pandemia și vara ne-au determinat să venim cu o abordare nouă pentru explorarea cartierului, evitând atelierele comune, păstrând distanța sigură, dar încercând să ajungem în intimitatea cartierului prin intermediul unor scrisorele ce vor circula prin cutiile poștale - un joc numit Leapșa cu scrisori.
 
De când nu ați mai primit o scrisoare, în plic frumos, aproape parfumat? Veți găsi toate detaliile în scrisoarea primită. Dacă vă doriți să primiți scrisoarea, lăsați-ne un mesaj privat și vă trimitem. Apoi, vă invităm să puneți ce completări aveți în același plic și să-l lăsați la cutia poștală specială amplasată la Jazz Book Bistro, pe strada Carol Davila, Nr. 1, Sector 5, București. Strângem povești despre Cotroceni! Mai multe detalii și informații despre joc puteți găsi și pe pagina de Facebook a proiectului.
 
În parteneriat cu Asociatia InCotroceni am început deja documentarea despre cartier. Pana la finalul lunii îi veți putea intersecta pe artiștii Antistatic pe străzile Cotreceniului, în timpul explorării lor artistice. În paralel postăm regulat pe Facebook curiozitățile noastre legate de cartier, la care vă invităm să ne răspundeți. Locuitorii cartierului sunt invitați pe pagina de Facebook a proiectului, să ne împărtășească povești despre Cotroceni, auzite ori trăite, personale ori istorice, și să sprijine echipa de artiști pentru a cunoaște cât mai bine locul.

Nu uitați să participați și în jocul Leapșa cu scrisori!

***
Portrete de cartier - un proiect al
Asociației Antistatic
Parteneri: InCotroceni, Asociatia pentru Tranziție Urbană, JazzBook Bistro
Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zile și Nopți, AGERPRES, Decât O Revistă.