• David Popovici își donează ziua de naștere în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children și își propune să strângă suma de 45.000 de euro.
  • Suma adunată din donațiile pe hhc.galantom.ro/p/david va merge către achiziționarea unui apartament pentru 5 frați cu talent muzical extraordinar.

 

David Popovici alege în acest an să își doneze ziua de naștere pentru ca 5 frați muzicieni, toți performanți, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate. Pentru ca lipsurile să nu le răpească șansa de a excela, David face apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și mama lor. La finalul campaniei (4 - 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu campionul nostru.

 

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învățat din munca și din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță. Pentru că, fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult.”, afirmă David Popovici.

 

Pentru ca cei 5 frați să își poată urma pasiunea fără nesiguranța zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Inițiativa Hope and Homes for Children, Fundație al cărei Ambasador este David Popovici, își propune să le ofere liniștea unui cămin al lor și șansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

 

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii: Andrei cântă la vioară și a absolvit Conservatorul; Matei și Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor și David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeași facultate.

 

David Popovici: „Eu aleg să cred că putem ajuta!”

„Pentru toată reziliența, pasiunea pentru muzică și puterea acestor băieți, de care nu mulți dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna.” mai spune David.

 

Donează și tu!

Fă o donație pe Galantom de minim 30 de lei și intri automat în tragerea la sorți pentru întâlnirea cu David:

hhc.galantom.ro/p/david

Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 30 octombrie 2023.

 

Povestea celor 5 frați și a angajamentului lor față de muzică inspiră

Prin susținerea lor și solidaritatea noastră, putem contribui la un viitor mai bun pentru acești tineri pasionați și talentați. Mulțumim, David, pentru că de ziua ta crezi în puterea lui Noi și în puterea noastră de a face și de a ne face Bine”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

 

Nu este pentru prima dată când David spune #SuntAici

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puțin de o lună, pe platforma Galantom, donații în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea și nu avea unde locui împreună cu cei trei copii. 

                                   

 

***

              

Despre Hope and Homes for Children România

În total, în 25 de ani de intervenții, Hope and Homes for Children România a susținut peste 40.000 de copii să rămână în siguranță lângă părinții sau familia lor extinsă și să nu fie instituționalizați, prin programul de Prevenire a separării copilului de familie. Fundația susține, de asemenea, procesul  de dezinstituționalizare, prin închiderea centrelor de plasament și identificarea de soluții alternative de locuire pentru copiii care sunt scoși de acolo.

 

Din 1998 și până în prezent, Fundația a contribuit în mod direct sau indirect la închiderea a 66 de centre de plasament. Prin eforturile Hope and Homes for Children și ale partenerilor săi au fost dezvoltate 123 de case familiale, cu peste 7.000 de copii scoși din orfelinate și aproximativ 1850 reintegrați în familia naturală sau extinsă.

 

Pentru mai multe informații, vizitați:

www.hopeandhomes.ro.