A fost prelungit termenul limită al concursului Power to the Poster până pe 25 august pentru le oferi ocazia și ONG-iștilor și designerilor care acum se bucură de vacanță să se înscrie.
 
Trimite cel mai bun afiș activist din portofoliul tău și poți fi unul dintre cei 20 de câștigători al căror afiș va fi expus în cadrul evenimentului final din septembrie și publicat în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.
 
Mai mult decât atât, vei mai fi premiat cu:
• Un workshop de creatie la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
• Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
• O sesiune de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.
 
Înscrierea este gratuită și se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. Adresa de contact este hello@creionetica.ro.
 
Let's give Power to the Poster!
#A4ACTIVISM

______________________________________________________________________________________

Ești designer sau ONGist, înscrie-te până pe 7 august în competiția pentru cel mai bun afiș activist! Ne dorim să surprindem relația dintre problemele lumii inconjurătoare, conștiința socială și manifestările artistice ce militează pentru schimbare. Cei 20 de câștigători își vor expune afișul la marele eveniment din septembrie, vor participa la un workshop de creație și le va fi publicat afișul în albumul A4Activism.

Concursul Power to the Poster face parte din proiectul A4Activism inițiat de Agenția Creionetica, în parteneriat cu Artivist și D’Avent și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Român. Se adresează organizațiilor neguvernamentale și designerilor cu scopul de a crea o punte între artele vizuale și cauzele pentru care militează ONG-urile din România. Scopul său este să crească standardele vizuale ale campaniilor societății civile și interesul designerilor și artiștilor față de proiectele ONGiste. 

Calendarul concursului:
• Temenul lumita de înscriere: 7 august
• Anunțarea câștigătorilor: 21 august

Premiile:
Vor fi selectate 20 cele mai creative și de impact afișe, iar câștigătorii vor fi premiați în mod egal după cum urmează: 
 1. Un workshop de 2 zile la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent. 
 2. Expunerea celor 20 de afișe în cadrul evenimentului final din septembrie, alături de afișe ale campaniilor internaționale, începând cu primul ONG și până astăzi. 
 3. Includerea afișelor în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile. 
 4. Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual. 
 5. O oră de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online. 

Înscriere 
Înscrierea este gratuita si se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. Adresa de contact este hello@creionetica.ro. 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.