Vineri 15 mai, incepand cu ora 16:30 la ActiveWatch, str. Plevnei, nr. 98, bl. 10C, sector 1, va avea loc un workshop pe tema votului electronic, cu accent pe aspectele tehnice ale acestuia. Acestea vor fi analizate si dezbatute astfel incat, dupa workshop, sa le putem explica pe intelesul tuturor, in special celor cu mai putine cunostinte tehnice, dar care sunt interesati principial de votul electronic.
 
Mai multe detalii despre subiectul votului electronic si despre problemele prezentate de acesta veti putea citi pe site-ul TheSponge (in limba engleza), in cadrul rubricii Topic of the month, cat si pe site-ul Asociatei pentru Tehnologie si Internet (in limba romana).
 
Daca esti deja pasionat si vrei sa te conectezi la comunitatea celor care promoveaza o lume digitala libera si deschisa, in care libertatea de exprimare si viata privata sunt respectate si garantate, sau daca isi suna interesant si vrei sa vezi cu ce se mananca treaba asta, urmareste articolele de pe site-ul http://thesponge.eu. Daca vrei sa contribui cu un articol pe aceasta tema, trimite-l la adresa contact@thesponge.eu si inscrie-te pe lista noastra de discutii.
 
Sponge este un laborator media experimental care conecteaza organizatii din domeniul media, tehnologia informatiei si a transparentei. Experimentam cu noi unelte digitale de eliberare a informatiei de interes public. Promovam informatia libera, relevanta si verificabila sub forma de articole sau aplicatii. Organizam ateliere, hacatoane, cursuri si conferinte. Partenerii Sponge sunt Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, ActiveWatch, Fundatia Ceata, geo-spatial.org, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Facultatea de Stiinte Politice - Universitatea Bucuresti.
 
Aceasta activitate este finantata prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Gasesti mai multe informatii aici.
 
 
Intra in comunitatea SPONGE: aici.
Scrie-ne: contact@thesponge.eu
Viziteaza-ne: www.thesponge.eu