La cei 10 ani pe care i-a implinit in vara, este un copil foarte frumos. Invata la scoala din cartier si ii plac matematica si geografia. Anul trecut a luat si un premiu. Seriozitatea cu care face lucrurile, fie ca e vorba de lectiile pentru scoala, de adunatul frunzelor din gradina sau de spalat sosete, ea le face cu responsabilitate si cu drag pe toate. Maria nu a avut insa niciodata o jucarie doar a ei si a purtat mai mult hainele si ghiozdanele folosite ani la rand de alti copii. Camera in care sta cu familia aduce mai mult a pivnita decat a locuinta.

Pentru ea o adevarata bucurie inseamna o portocala, iar un mare vis pe care si l-ar dori implinit este sa aiba o pereche de incaltari potrivite cu care sa poata merge la scoala si atunci cand e tare frig. In multe dimineti doar spera la ceva de mancare sau la un ceai cald inainte de a pleca la scoala. Din pacate, aceasta este realitatea. Din fericire, impreuna o putem schimba, astfel incat fetita despre care va povestim sa aiba sansa sa ajunga medic veterinar cand va fi mare, asa cum viseaza.

In Galati sunt sute de copii ca Maria, iar noi, cei de la Fundatia Cuvantul Intrupat, avem grija in fiecare zi de aproape 60 dintre ei: indrumare la teme, masa de pranz, dus cu apa calda, rechizite, sprijin in dezvoltarea personala si educatie bazata pe principii autentice si valori morale, acces la servicii medicale, sprijin pentru parinti.

Ca sa putem ajuta, te invitam sa ni te alaturi. Fii partenerul nostru si, de Craciun, daruieste Mariei sansa la un viitor mai bun!
Iata, concret, cum poti sa o ajuti pe Maria astazi:
• Cumpara felicitarile caritabile realizate de fundatie si trimite-le celor dragi, colaboratorilor si partenerilor tai. Astfel, nu doar vei cheltui pentru a trimite urari de sarbatori, ci vei investi in viitorul unor copii. Desenele felicitarilor sunt realizate de Maria si de alti copii de la Centrul Comunitar “La Vale” al fundatiei noastre.
• Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit (daca reprezinti o firma) catre copiii de la Fundatia Cuvantul Intrupat. Prin aceasta prevedere a Codului fiscal (Legea 571/2003) poti, fara sa cheltuiesti nimic, sa alegi destinatia unei parti din impozitul tau. Suma ar ajunge altfel tot la stat, ca si restul de 80%. Nu stim ce ar face statul cu 450 de lei, de exemplu, dar noi cu aceasta suma o sprijinim pe Maria o luna intreaga. 
• Vino si viziteaza-ne ca sa intelegi mai bine de ce este importanta implicarea ta. Suntem in Valea Orasului, in zona Spitalului CFR.
• Spune-le prietenilor, partenerilor si familiei tale ca o pot ajuta si ei pe Maria! 
 
Pentru orice alte informatii de care ai nevoie, te rugam sa ne contactezi la sediul nostru din Galati, strada Dogariei, nr. 111, la info@cuvantulintrupat.com sau la numerele de telefon 0236-411695 si 0751-013530. 
 
Cu ce ne ocupam noi? Din 2001, prioritatea Fundatiei Cuvantul Intrupat este un viitor mai bun pentru fiecare copil vulnerabil care traieste in familii afectate de saracie, abuzuri, neglijare, analfabetism, alcoolism, de lipsa unui loc de munca, de acces limitat la resurse si oportunitati. Sustinem zilnic aproape 60 de copii din Galati si din comuna Tudor Vladimirescu, iar alti 30 de copii printr-un program educativ saptamanal si prin donatii. 
Iti dorim sa ai parte de un Craciun binecuvantat!

Cu multumiri, in numele copilului care se va bucura de darul tau, 
Echipa Fundatiei Cuvantul Intrupat
 
Anca-Aurora Chiosea - Responsabil Comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695