Asociația Anonymo Muza vă invită la cel mai important eveniment de shopping al începutului de primăvară. La Impact Hub Universitate (str. Tudor Arghezi 8-10) între 22 - 23 februarie, orele 10:00 - 19:00, veți găsi atmosfera perfectă pentru un final de săptămână memorabil.

Cele mai creative #branduri handmade, din București și din țară au pregătit noi colecții de haine, bijuterii, accesorii în serie limitată sau unicat. Odată cu schimbarea anotimpurilor, este momentul pentru o schimbare și în garderobă. Primăvara înseamnă renaștere, explozie de viață și culoare. 
 
Este momentul potrivit pentru a găsi cadouri și a le oferi jumătății tale sau celor dragi de #Dragobete, de #Martișor sau de... Ziua Femeii. 

Și pentru că am promis un eveniment grandios nu vor lipsi hainuțele pentru copii, jucarii, cărți, cosmetice, produse din miere naturală sau cafea, prăjituri clasice sau vegane, lumânări parfumate.

La Anotimpuri avem mâncare gourmet în cadrul bistroului, bere artizanală, muzică bună, concerte, tombolă cu premii surpriză. Intrarea este libera.