În noiembrie 2006, într-o zi rece, dar prietenoasă, înconjurați de puțină zapadă venită din cer, Asociația PRIETENIA a sărbătorit deschiderea Centrului de Socioterapie “Pantelimon”. S-a întâmplat acum 10 ani. 

Locul unde a început totul este amplasat în orașul Pantelimon, pe un teren achiziționat acum aproape 15 ani. De atunci, nu ne-am oprit niciodată și ne-am străduit să dezvoltăm acest Centru menținând aceeași idee și aceeași filosofie de la început: crearea unui loc unde oamenii cu și fără dizabilități pot munci, trăi și se pot dezvolta împreună în mod liber și respectuos.

Din dorința de a sărbători acest moment, avem plăcerea să vă invităm în data de 5 noiembrie 2016, să ne vă alăturați în scopul de a observa ce am construit în locația noastră și de a descoperi ce am adus la lumină în sufletele beneficiarilor noștri. 

Simultan cu sărbătorirea celei de a 10-a aniversări, suntem încantați să vă anunțăm că suntem aproape de finalizarea unui proiect de un an, “Biohrana pentru toți”.

Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, contribuția elvetiană fiind de 74.444,00 CHF, reprezentând 88,16 % din valoarea totală a proiectului. Acest proiect are ca scop dezvoltarea capacității noastre privind agricultura bio și terapia socială. Acum, suntem bucuroși să vă anunțăm primele rezultate, cu numai câteva luni înainte de finalizarea proiectului.  

Va rog sa confirmați participarea pana în data de 14 octombrie 2016 pe adresa vm.ciobanu@gmail.com.