Asociația Zestrea Bisoceană inaugurează la Bisoca, în județul Buzău, duminică, pe 5 iulie 2020, la ora 13.30, Casa Zestrea Bisoceană - primul spațiu dedicat comunității din Bisoca dar și tuturor iubitorilor satului românesc. Vizitatorii sunt așteptați la inaugurarea Casei Zestrea Bisoceană, doar pe bază de rezervare, duminică 5 iulie 2020 la ora 13:30 la Bisoca. Casa Zestrea Bisoceană este un proiect al Asociației Zestrea Bisoceană inițiat în anul 2015 de trei surori din Bisoca. Casa este locul în care se întâlnesc pastrătorii de tradiții din zona Bisoca cu iubitorii satului românesc.
 
Inaugurarea din 5 iulie 2020 include și vernisajul expoziției „Viața țăranului muntean” - o expoziție ce a strâns într-un singur spațiu și sub un singur concept obiecte de artă țărănească ale sătenilor și poveștile lor. Cu această ocazie, va fi inaugurată și biblioteca comunității din care vizitatorii pot oricând să împrumute cărți sau să aleagă să le citească în curtea Casei Zestrea Bisoceană.
 
Participanții la inaugurarea Casei Zestrea Bisoceană pot afla duminica 5 iulie 2020 mai multe despre tradițiile locale, despre activitățile asociației Zestrea Bisoceană, se pot relaxa pe pajiștea plină de flori și pot planui vacanțe viitoare în Bisoca. 

Participarea la inaugurare se face doar pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile, respectând normele în vigoare.
Telefon rezervări: 0766 307 241 (Aura)

Hub-ul țărănesc comunitar Casa Zestrea Bisoceană este un proiect al Asociației Zestrea Bisoceană fondată în anul 2015 de către trei surori din Bisoca. Născute în Bisoca, cele trei surori din familia Cășaru au studiat medicină veterinară, matematică și farmacie. Studiile și experiența le-au legat însă mereu de meșteșugurile, etnografia și folclorul local. Află mai multe: www.zestreabisoceana.ro