Ateliere Fara Frontiere lanseaza o noua activitate de insertie socio-profesionala care creeaza locuri de munca pentru persoane defavorizate: Atelierul Bio&co este o ferma de legume-fructe bio care se afla acum in primul an de conversie, si o platforma de compostare de deseuri alimentare si organice.
 
Incepand cu prima saptamana din luna august 2016 dorim sa incepem livrarile de cosuri de legume in locatii accesibile unde consum'actorii nostri vor putea ridica plinul saptamanal de legume sanatoase Bio&co in functie de abonament:
 
Cosuri
Familial - 12 luni // 50 ron/ saptamana 
Familial - Cosul saptamanii // 65 ron/ saptamana 
Un cos cu intreaga nevoie de legume unei familii de 3-4 persoane. Circa 5 kg de legume proaspete si gustoase cultivate cu drag de persoane in dificultate care invata o meserie. In functie de sezon, un sortiment din cele 80 de varietati: ceapa verde, ardei, ridichi, castraveti, dovlecei, cartofi, rosii, vinete si sfecla rosie ...
 
Single sau Duo - 12 luni // 35 ron/ saptamana 
Single sau Duo - Cosul saptamanii // 45 ron/ saptamana 
 
Nu doar copii trebuie sa manace sanatos! Bio&Co s-a gandit si la persoane singure sau in cuplu. Un cos mai mic dar la fel de savuros si responsabil. Cam 3 kg de salata, dovleac, conopida, morcov sau rosii cherry... Iarna, primavara, vara si toamna, in fiecare saptamana cele mai bune si sanatoase legume locale in farfurie.
 
Familial - Scolar 10 luni // 55 ron/ saptamana
Pentru familiile care pleaca toata vara in vacanta, Bio&co a gandit acest abonament care le va permite celor mici si mari sa manance sanatos in fiecare saptamana intre 1 septembrie, de la inceput de an scolar si 30 iunie, pentru a pleca in vacanta in forma maxima, doritori de a relua totul de la capat...
 
Pentru a ne ajuta sa incepem predarile in curand ii rugam pe cei interesati sa completeze formularul de preabonare.
Raspunsurile voastre ne vor permite sa construim o oferta care va raspunde cel mai bine cerintelor voastre, tinand cont de constrangerile acestui proiect care are multa grija pentru oameni, biodiversitate si mediu. Chiar daca acest formular nu reprezinta un angajament ferm, nu ezita sa mentionezi in el, la rubrica "sugestii" de la sfarsitul chestionarului, daca decizia ta este luata, sa iti putem rezerva de acum abonamentul tau Bio&co!
 
 
Una dintre specificile deosebite al abonamentului Bio&co este posibilitatea de a ceda cosul tau saptamanal atunci cand pleci in vacanta unor familii care traiesc in Bucuresti sub pragul de saracie si pentru care legumele sunt inaccesibile!
 
Nu in ultimul rand, abonatii care doresc sa sprijine activ Atelierul Bio&co au posibilitatea sa devina membri consum'actori Bio&Co contribuind cu o cotizatie anuala de 100 ron sau platind abonamentul anual in avans. Mai multe detalii aici