In “Atelierului de Panza” sunt confectionate manual produse din bumbac 100%, netratat, neinalbit si nevopsit de catre persoane cu dizabilitati fizice, asigurându-le astfel un loc de munca stabil si posibilitatea de a-si sustine financiar familia.
 
Atelierul de Panza se extinde cu o linie pentru productia de tricouri. Acestea vor fi dedicate atat achizitionarii de catre persoane fizice si vor purta imprimeuri speciale, dar si achizitionarii de catre organizatii pentru diferite evenimente. In plus, pentru a crea aceste tricouri si datorita vanzarii lor vor fi asigurate 3 locuri de munca pentru persoane care provin din grupuri sociale vulnerabile (familii cu minim 3 copii).
 
In curand, Atelierul va reveni cu o oferta completa. Pana atunci, puteti profita de oferta speciala valabila pana la 15 august: primesti cadou 1 sacosa din bumbac 100% natural la fiecare 10 sacose 
 
Pentru comenzi: 0735.854.167 sau contact@atelieruldepanza.ro.
 
Dezvoltarea liniei de productie pentru realizarea de tricouri este posibila datorita faptului ca Atelierul de Panza este partener in proiectul „Pakivalo ButiQ", beneficiar al cofinantarii nerambursabile din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1, in baza Contractului de finantare nr. POSDRU/168/6.1/S/143908.
 
Atelierului de Panza functioneaza ca o intreprindere sociala, desfasurând activitate economica pentru a putea sustine misiunea de mediu si sociala: oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic si oferirea de locuri de munca persoanelor cu dizabilitati fizice. 
 
Atelierul este o initiativa a organizatiei non-profit ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila. Incepand din 2009, au fost produse peste 60.000 de sacose. In prezent, sunt angajate patru persoane cu dizabilitati fizice, care lucreaza de la domiciliu, si patru persoane fara dizabilitati care lucreaza in Atelierul din str. Sarmizegetusa nr. 4.
 
Poti urmari Atelierul de Panza pe Facebook si pe www.atelieruldepanza.ro.
 
*Photo credits: Roald Aron