Cumperi obiecte handmade românești și ajuți persoane aflate în nevoie. București Mall, primul shopping mall din România, numără printre noii săi chiriași Bootik, primul magazin social offline, ale cărui venituri merg către proiectul Fundației HOSPICE Casa Speranței de la Adunații Copăceni.

Lansat ca un magazin online de tip ”charity gift shop”, Bootik și-a deschis în luna mai a acestui an primul spațiu de desfacere în offline, în incinta București Mall. Bootik este unic prin faptul că utilizează veniturile din vânzare pentru susținerea proiectului Fundației HOSPICE Casa Speranței de la Adunații Copăceni, ce constă într-un centru socio-medical de îngrijiri paliative pentru copiii afectați de boli rare, genetice, amenințătoare sau limitatoare de viață. 

Bootik Charity Gift Shop oferă celor care îi trec pragul obiecte decorative, cosmetice 100% naturale, cărți și chiar textile și jucării, create manual exclusiv de către designeri români cunoscuți precum: Mândra Chic, Gran,The Home Creator, Baroque Books sau Wagner Arte.  Întreaga ofertă de produse poate fi consultată aici: www.bootik.ro. Fiecare obiect disponibil aici are o poveste proprie și o semnificație aparte prin contribuția pe care o aduce la realizarea unei fapte bune.

Proiectul de la Adunații Copăceni, aflat sub patronajul fundației HOSPICE Casa Speranței, își propune să ofere o alternativă unică de servicii medicale și sociale, prin derularea de activități de îngrijire și recreere (terapie prin artă, terapie prin joc, tabere, training-uri pentru părinți etc.), pentru copiii cu afecțiuni incurabile și pronostic limitat de viață și familiile acestora. 
HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit, înființată în 1992 la Brașov. Fundația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind persoane cu boli incurabile: adulți cu diagnostice oncologice și copii cu prognostic limitat de viață, prin servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
 
***
Despre București Mall
București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În ultimii doi ani, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu process de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.