Organizația Umanitară CONCORDIA în parteneriat cu Universitatea de Științe Aplicate Vorarlberg anunță deschiderea apelului de selecție pentru cursul „Practician în domeniul social“. Termenul limită de primire a aplicațiilor este 11 decembrie 2017.
 
Obiectivul programului de formare este de a perfecționa/profesionaliza practicieni în domeniul social, capabili să aplice cu profesionalism instrumente și metode importante în activitatea directă cu diferite categorii de clienți, utile și specifice activității sociale de zi cu zi, care se reflectă obiectiv, nemijlocit și adaptat în comportamentul și acțiunile față de oamenii marginalizați și defavorizați. 
 
Cursul se adresează lucrătorilor sociali, asistenților sociali și educatorilor sociali implicați direct în oferirea de servicii sociale din instituțiile publice și organizațiile neguvernamentale active în domeniilor serviciilor sociale. Finalizarea pozitivă a cursului este confirmată cu o diplomă eliberată de CONCORDIA Academia împreună cu Universitatea de Știinte Aplicate Vorarlberg. 
 
Cursul va începe pe data de 17 ianuarie 2018 și are un număr de 170 lecţii (32 ECTS) și 12 săptămâni de practică (480 de ore). Programul de instruire este format din 5 module de teorie și practică precum şi o examinare finală. Cursul se va derula la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA din București, iar participanții selectați vor suporta o contribuție individuală de 100 lei/modul (cost total curs: 500 lei). 
 
Pentru înscriere accesați link-ul AICI. Participanții selectați se vor angaja să participe la tot programul de instruire. 
 
Programul de training face parte din proiectul „Professional Training Program for the Practitioners In Social Services for Disadvantaged Communities“ și a fost dezvoltat în cadrul colaborării  între Land Vorarlberg  și Organizația Umanitară CONCORDIA. 
 
Pentru mai multe DETALII puteți scrie la adresa de email academia@concordia.org.ro