Pe 14 si 15 decembrie 2015, in Bucuresti, doi specialisti din Austria vorbesc, alaturi de experti locali, despre prespectivele economiei sociale, in cadrul Conferintei Nationale „Economia sociala in 2015. Proiecte, realizari si perspective”.  

La conferinta participa atat experti locali in economia sociala, cat si doi specialisti austrieci implicati in dezvoltarea economiei sociale la nivel european: Manuela Mittermayer si Johann Tomislav Zuljevic-Salamon. 

Derulata de-a lungul a doua zile, „Economia sociala in 2015. Proiecte, realizari si perspective”  surprinde cele mai actuale teme legate de economia sociala la nivel national si european si aduce in prim plan realizarile, provocarile si perspectivele devoltarii acestui sector in Romania. In plus, organizatorii invita participantii sa cunosca intreprinderi sociale romanesti functionale si sa testeze produsele sau serviciile pe care acestea le ofera, in cadrul unui Targ de Economie Sociala desfasurat in aceeasi locatie.  

Evenimentul are loc la Hotelul Razvan (Calea Calarasi 159, Sector 3, Bucuresti) si este destinat publicului larg, ONG-urilor, institutiilor publice, camerelor de comert, sindicatelor, patronatelor si mass-mediei.
 

Conferinta „Economia sociala in 2015. Proiecte, realizari si perspective” este organizata in cadrul proiectului Social Economy 4 All (POSDRU/173/6.1/S/148302) cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale“.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail: socialeconomy4all@gmail.com, telefon: 0744472090, persoana de contact – Niculina Doina Daneliuc, manager de proiect sau sa accesati www.socialeconomy4all.ro