Fundatia ”Pentru Voi”, cu experienta de 19 ani in domeniul dizabilitatii intelectuale si cu o experienta de 9 ani in economia sociala, beneficiara proiectului „Diferiti, dar profesionisti valorosi” din cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeste in Oameni!” organizeaza seminarul „Economia sociala – oportunitati de afaceri” pentru a promova conceptul de economie sociala si parteneriatul dintre companiile economiei traditionale si structurile de economie sociala. Seminarul se desfasoara in data de 19 martie 2015, incepand cu ora 10:30, la Hotel Timisoara -  Str Marasesti nr 1-3.
 
„Este aproape un deceniu de cand Fundatia „Pentru Voi” a infiintat Unitatea Protejata „Pentru Voi”, actualmente o inteprindere sociala care ofera o gama larga de produse si servicii, profitul acesteia fiind folosit in intregime pentru sustinerea serviciilor sociale pentru 200 de adulti cu dizabilitati intelectuale din Timisoara, beneficiari ai fundatiei. Prin proiectul Diferiti, dar profesionisti valorosi, vom infiinta o noua structura de economie sociala si avem speranta ca acest seminar va lamuri aspecte importante ale parteneriatului dintre companiile economice traditionale si structurile de economie sociala si ca vom reusi sa sensibilizam mediul de afaceri regional in ceea ce priveste colaboararea cu intreprinderile sociale” a declarat Laila Onu Directorul Executiv al fundatiei.
 
Seminarul „Economia sociala – oportunitati de afaceri” se va desfasura in lunile urmatoare si la Arad, Deva si Resita.
 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0256 228 062 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact: Mihaela Leucuta.