# 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de idei de afaceri;
10 zile de concurs; 
86 de planuri de afaceri inscrise, din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia;
32 de tineri antreprenori cu varsta sub 25 de ani si 54 cu varsta peste 25 de ani. 

Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a Academiei de Studii Economice și sunt așteptati sa participe toti cei care au inscris planuri de afaceri in competitia de idei de afaceri, precum și reprezentanti ai mediului de afaceri și ai mediului economic și bancar. 

Evenimentul iși propune sa premieze și sa aduca un plus de vizibilitate celor 40 de caaștigatori ai concursului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentand, in același timp, un prilej pentru identificarea de potentiali investitori sau parteneri in dezvoltarea propriului business.

***
In perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile București-Ilfov și Sud-Vest au fost provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantri de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut inscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni. Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc si spijin in cadrul centrelor de afaceri dezvoltate de parteneri. 

***
Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.