Va anuntam lansarea inscrierii la cursul de formare “Cresterea capacitatii organizatiei prin management eficient si atragerea de fonduri” organizat de specialisti ai Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale- FONSS (infiintata la Iasi, prin Sentinta Civila nr. 2915/13.08.2014 a Tribunalului Iasi). 

FONSS este fondata de zece ONG-uri -Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania.

Cursul va fi realizat in perioada 28-30 octombrie 2014, la Centrul National de Economie Sociala (str. Bazinelor, nr.5, sat Uricani, com. Miroslava), este adresat reprezentantilor organizatiilor mici din Regiunea Nord Est si este realizat gratuit de FONSS pentru 20 de persoane. 

Cursul “Cresterea capacitatii organizatiei prin management eficient si atragerea de fonduri” se organizeaza in cadrul proiectului ”VOCEA ONG pentru comunitate!”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, proiect prin care a fost asumata si infiintarea FONSS, dar si cresterea capacitatii institutionale a cel putin 70 de ONG-uri din regiunea Nord Est.

Pentru participantii care nu sunt din municipiul Iasi, se poate deconta transportul cu autocar, tren sau masina in limita a 7,5 l/km. 

De asemenea organizatorii asigura prin proiect pranzul si pauzele de cafea.

Inscrierea se poate face prin completarea acestui formular si expedierea lui prin email la adresa: comunicare@fonss.ro  pana la data de 21.10.2014, ora 16.00.

Detalii cu privire la organizarea cursului “Cresterea capacitatii organizatiei prin management eficient si atragerea de fonduri” pot fi obtinute de la dna Alina Paduret,  coordonator proiect din partea ADV Romania, tel. 0757 110 236 .

Pentru detalii privind FONSS sau alte informatii referitoare la proiect poate fi accesata pagina dedicata de facebook  sau pagina web www.fonss.ro .
 
 
Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014.