Fundația Comunitară Buzău organizează un ”Atelier de Fundraising pentru ONG-uri buzoiene” care va avea loc online, joi, 27 ianuarie 2022, începând cu orele 18:00 și va fi susținut de Marilena Gheorghe.

Atelierul de Fundraising pentru ONG-uri buzoiene” este gratuit și face parte dintr-o serie de workshop-uri lunare derulate de Fundația Comunitară Buzău în colaborare cu specialiști buzoieni, cu scopul de a susține dezvoltarea rețelei de organizații non-profit și oameni cu inițiativă din județul Buzău.

Acesta este al 4-lea atelier din seria lunară și va fi susținut de Marilena Gheorghe, inginer constructor și marketing manager, care de 20 de ani ajută companii multinaționale și antreprenori români să-și lanseze și să-și promoveze serviciile și produsele.

Acest atelier este pentru tine dacă:
● Vrei să descoperi modalități concrete de a strânge fonduri pentru organizația ta
● Îți dorești să afli sfaturi și trucuri referitoare la opțiunile posibile de Fundraising
● Te interesează cum să abordezi cu profesionalism procesul de strângere de fonduri

ÎNSCRIERI: https://forms.gle/hvdMcrAMciDZNzwq7

Programul, desfășurat de Fundația Comunitară Buzău, conține o serie de ateliere axate pe nevoile organizațiilor. Subiectele dezbătute în aceste ateliere au reieșit din procesul de mapare a sectorului civic din județul Buzău, desfășurat permanent de Fundația Comunitară Buzău, sub numele Harta Faptelor Bune. ONG-urile și grupurile de inițiativă din județul Buzău se pot înscrie pe Harta Faptelor Bune aici: https://bit.ly/HartaFaptelorBune
Astfel, construim împreună o imagine cât mai detaliată a sectorului civic buzoian. În plus, organizațiile înscrise află primele de oportunități de finanțare, evenimente, cursuri și ateliere gratuite.

Misiunea Fundației Comunitare Buzău este sa conecteze oameni și să dezvolte rețele de lideri cu inițiativă, să sprijine dezvoltarea organizațiilor non-profit și să caute investitori cu scopul de a aduce un impact pozitiv în județul Buzău.


***
Fundația Comunitară Buzău este o organizație care construiește infrastructuri (fonduri, programe, evenimente, apeluri de finanțare etc.) ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău.
Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru noi și copiii noștri. Împreună ne implicăm activ și proactiv în domenii importante de interes comun precum educație, sănătate și mediu înconjurător.


Photo by: Scott Graham