Seminarul, denumit „Economia sociala – oportunitati de afaceri”  este cel de-al doilea eveniment de acest tip organizat de Fundatia „Pentru Voi”, primul avand loc la Timisoara, luna trecuta.  Vor urma evenimente similare la Resita si Deva.
 
„Este aproape un deceniu de cand Fundatia „Pentru Voi” a infiintat Unitatea Protejata „Pentru Voi”, o inteprindere sociala care ofera o gama larga de produse si servicii,  care are 35 de angajati cu dizabilitati intelectuale si care sustine serviciile sociale furnizate celor  200 de adulti cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai fundatiei. Prin aceste intalniri speram sa obtinem o mai mare deschidere din partea mediului economic traditional in ceea ce priveste colaborarea cu structurile de economie sociala si totodata sustinerea integrarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile.” a declarat Laila Onu directorul executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.
 
Aceste intalniri sunt organizate in cadrul proiectului „Diferiti, dar profesionisti valorosi” cofinantat din Fondul Social European prin Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeste in Oameni!”.
 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0256 228 062 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact: Mihaela Leucuta.