Seminarul „Economia sociala – oportunitati de afaceri” desfasurat in data de 14.05.2015, incepând cu ora 11:30, la Hotel Rogge in Resita, promoveaza conceptul de economie sociala si parteneriatul dintre companiile economiei traditionale si structurile de economie sociala. 
 
Intâlnirea este organizata in cadrul proiectului „Diferiti, dar profesionisti valorosi” cofinantat din Fondul Social European prin Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeste in Oameni!”.
 
„Un studiul realizat recent de organizatia Viitor Plus si EY “ Omenia ajuta compania”, a evidentiat faptul ca in  Romania doar  9,48% dintre persoanele adulte cu handicap cu vârsta intre 18-60 sunt angajate, media in tarile membre UE fiind de 45.8%. In ceea ce priveste unitatile protejate sunt  acreditate 706 dintre care in  Timis – 29, in Hunedoara – 21 si in Caras Severin doar 4 unitati protejate. De aceea, speram sa contribuim prin campania noastra de promovare a economiei sociale la cresterea numarului de unitati protejate si la crearea de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati in regiunea de Vest” a declarat Laila ONU director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.
 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0256 228 062 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact: Mihaela Leucuta.

### 
Fundatia “Pentru Voi” este singurul ONG din Timisoara care ofera de 19 ani servicii sociale comunitare pentru persoane adulte cu dizabilitati intelectuale si familiile acestora. 
Unitatea Protejata „Pentru Voi” este o inteprindere sociala cu un numar de 35 de angajati, persoane cu dizabilitati, care ofera o gama larga de produse si servicii si sustine serviciile sociale furnizate de Fundatia „Pentru Voi” celor  200 de adulti cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai acesteia.