Intalnirea dintre reprezentantii Fundatiei „Pentru Voi” si reprezentantii companiilor si autoritatilor locale din Deva promoveaza conceptul de economie sociala si necesitatea parteneriatul dintre companiile economiei traditionale si structurile de economie sociala. 
  
Seminarul „Economia Sociala – oportunitati de afaceri” de la Deva este ultimul din seria celor patru seminarii organizate in Regiunea de Vest,  dupa cele din Timisoara, Arad si Resita. 
 
“Numarul persoanelor cu dizabilitati angajate este foarte mic in Romania– doar 30.556, adica mai putin de 9,48% dintre persoanele adulte cu handicap cu varsta intre 18-60 ani. Prin comparatie, in Uniunea Europeana, conform unui studiu Academic Network of European Disability Experts (ANED) realizat in 2010, 45.8% din persoanele cu dizabilitati sunt persoane active pe piata muncii.  Din pacate,  desi exista facilitati fiscale care sprijina angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati, ele sunt prea putin folosite de companii.Tocmai de aceea dorim sa pledam pentru parteneriatul intre companiile economice traditionale si structurile de economie sociala, in interesul ambelor parti” a declarat Laila ONU director general al Fundatiei „Pentru Voi”.
 
Seminarul „Economia Sociala – oportunitati de afaceri” este organizat in cadrul proiectului „Diferiti, dar profesionisti valorosi” cofinantat din Fondul Social European prin Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeste in Oameni!”.
 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0256 228 062 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact: Mihaela Leucuta.
### 
Fundatia “Pentru Voi” este singurul ONG din Timisoara care ofera de 19 ani servicii sociale comunitare pentru persoane adulte cu dizabilitati intelectuale si familiile acestora. 
Unitatea Protejata „Pentru Voi” este o inteprindere sociala cu un numar de 35 de angajati, persoane cu dizabilitati, care ofera o gama larga de produse si servicii si sustine serviciile sociale furnizate de Fundatia „Pentru Voi” celor  200 de adulti cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai acesteia.