Publicul este așteptat la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie și sesiuni de poezie și lectură. Weekend Sessions pornește în această vară în Gradina Botanică seria de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural. În perioada 19 iunie – 19 septembrie, timp de 7 weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce împreună producători locali din platforma roditorfoodmarket.ro și sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.
 
Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță.
 
Aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spatiu alternativ de întâlnire, cu 2 scene speciale pentru muzică și alte 4 zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet, de la 16.00 la 21.00.
 
În primul weekend sunt programate concerte în iarbă cu We singing colors (19 iunie), Aida și Noi (20 iunie), Paul Ballo & Adam Popa (20 iunie), Alma Nicole (19 iunie), Raisa Mihai (19&20 iunie) și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tineri actori pe 19&20 iunie, timp de o oră de la 19.30.
 
Biletele se pot cumpăra de pe eventbook, fiecare bilet este valabil o singură zi și pentru o singură persoană: bilet access general – 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei access la Grădina Botanică).
 
Publicul este invitat să vină cu pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro, realizată cu suportul UniCredit Bank.
 
O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune. Weekend Sessions Botanica pune accent pe selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților.
 
Cu misiunea de promova mai mulți artiști independenți și producători locali, Weekend Sessions Botanica va avea o frecvență de două weekenduri în fiecare luna, iar la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de personae pe zi. Calendarul verii are următoarele date: 19-20 iunie, 26-27 iunie, 3-4 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie.