Ingenius Hub se alatura celui mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti – Bucharest Technology Week, cu o serie de 5 workshop-uri in cadrul carora tinerii antreprenori vor putea discuta si explora mediul de afaceri si oportunitatile de finantare pentru dezvoltarea start-up-urilor. 
Inovatie. Tehnologie. Finantare. Ingenius Pitch. 

Temele propuse de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week urmaresc o incursiune interactiva in lumea antreprenoriatului plecand de la oferirea de solutii de finantare, tips&tricks pentru construirea unui pitch eficient pana la sustinerea acestuia in fata unor potentiali investitori. 

Pe durata a 5 zile (23 -27 mai), Ingenius Hub va aduce laolalta tineri antreprenori, oameni de business de succes, stakeholderi din institutiile culturale, pasionati si specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, in cadrul urmatoarelor evenimente: 

MONEY FOR INNOVATION | 23 mai si 25 mai| Surse de finantare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene si guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investitii);

TEHNOLOGIE SI INOVARE IN INDUSTRIA CULTURALA | 24 mai | Dezbatere cu stakeholderi in institutiile culturale cu privire la rolul tehnologiei si al inovarii;

WORKSHOP ELEVATOR PITCH | 26 mai | Cum poti convinge un investitor sa creada in ideea ta in doar 60 de secunde? 

INGENIUS PITCH | 27 mai | Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare in fata unor potentiali investitori.

Intra pe site-ul Ingenius Hub sau pe www.bucharest.tech.week.ro/events pentru a afla mai multe informatii despre evenimentele noastre sau despre intreg evenimentul.

PARTENERI MEDIA INGENIUS HUB
Actionam Responsabil - Reteaua Sociala RSC,  Romania Pozitiva, StiriONG.ro, Gala Societatii Civile, Succes pentru Romania, Start-Up Right, Finantare.ro, IQool.ro, Startup Café.

DESPRE INGENIUS HUB 
Ingenius Hub ofera tinerilor antreprenori un spatiu pentru dezvoltarea ideilor ti consultanta necesara transformarii ideilor intr-o afacere de succes. Hub-ul se pozitioneaza ca o punte de legatura intre antreprenor si resursele necesare acestuia, fie ca vorbim de surse de finantare, resurse de competente sau un simplu spatiu de networking si creativitate.
 
DESPRE BUCHAREST TECHNOLOGY WEEK
Bucharest Technology Week inseamna 4 zile de conferinte, 25+ speakeri locali si internationali, 2 zile de outdoor expo, Technology Days in comapniile locale si workshop-uri de companii, 30+ evenimente partenere pe cele 4 teme ale festivalului + start-ups.