Vrem sa te asezam pe ganduri si sa-ti atragem atentia printr-o serie de initiative organizate in 9 decembrie 2015 la Casa Tranzit.

De-a lungul celor 9 luni de existenta am creat o echipa extraordinara, asa ca ne-am dorit sa organizam un moment care sa reflecte acest lucru, apeland la prieteni si oameni care au inspirat mediul clujean.

La ora 16.00 va invitam la NESTworking,  un atelier de comunicare interpersonala verbala si nonverbala sustinut de Magda Bunea, din partea Revistei de Povestiri. Atelierul se va desfasura sub forma unei sesiuni de coaching de grup, in cadrul careia Magda ne va impartasi din experienta sa in materie de marketing si PR. Magda este partener Brain Fitness, cei pasionati de citit sigur sunteti dumiriti. Si daca tot nu sunteti convinsi, o cautare cu privire la activitatea Magdei poate provoca idei serioase in parcurs profesional.

Paul Muresan, tanar artist de Cluj, rasplatit cu premiul pentru Cel Mai Bun Film Romanesc in cadrul Festivalului de Film de Animatie Anim’est 2014 va ilustra portofoliul si viziunea CLIMB printr-o animatie video ce depaseste 1500 de desene. 

Kumm este trupa de alternative rock infiintata in Cluj-Napoca in 1997. Stilul abordat a variat de-a lungul timpului de la progressive rock (perioada de inceput) spre alternativ, adoptand mai recent influente britpop si indie rock. Trupa a lansat pana acum 6 albume de studio, ultimul realizat este A Mysterious Place Called Somewhere, lansat in februarie 2014.  Miercuri, 9 decembrie ne canta la Casa Tranzit de la ora 20:00, intr-un concert cu intrare libera.

Prin urmare avem 3 etape diverse, toate intr-o singura zi, pentru oameni care sunt pasionati de  comunicare, muzica, si evenimente societale.
Dar ca sa te convingem ca e locul tau potrivit pentru ziua de miercuri, studiaza ce am pregatit in program si hai sa ne vezi live, pe totii in suis de CLIMB.

Un eveniment care rasplateste ONG-urile, afacerile sociale si comunitatea clujeana pentru spirit, veridicitate si amuzamentul tipic ardelean!
Urmareste eveimentul creat pe FB pentru noutati si confirma prezenta la Atelierul de NESTworking pana in 7 decembrie 2015  la adresa office@climbcenter.ro sau telefonic la  0732 999 982.
Intrarea la eveniment este libera in limita locurilor disponibile.
Organizator: Centrul de Inovare si Marketing CLIMB
Co-Organizator: High Heels, Casa Tranzit
Locatie: Casa Tranzit, str. Baritiu, nr.16 (intrare dinspre str. Fara Nume), Cluj-Napoca