Cu prilejul evenimentului, vor fi prezentate obiectivele si activitatile proiectului, modul in care acestea se aliniaza cu obiectivele si activitatile ASE StartUP - Incubatorul de Afaceri din Academia de Studii Economice din Bucuresti si vor avea expuneri alaturi de cei implicati in proiect: Florin Jianu – fostul ministru al IMM-urilor, Sergiu Negut – antreprenor si business angel si Vlad Nutu - fondator Taberele Yes.  

400 de tineri cu potential antreprenorial vor intra intr-un program de fast training si fast networking in cadrul caruia vor dezvolta planuri de afaceri alaturi de specialisti in domeniu. 

40 de idei de afaceri vor fi finantate cu 25.000 euro din cei 400 de aplicanti. Pentru initierea ideii de afaceri, castigatorii vor intra intr-un program de asistenta si mentorat alaturi de manageri si antreprenori din mediul de afaceri romanesc. Beneficiind de experienta antreprenoriala, know-how-ul si serviciile centrelor de afaceri, cele 40 de afaceri subventionate vor asigura noi locuri de munca sustenabile pentru minim 80 de angajati.

La evenimentul de lansare sunt invitati sa participe studenti, tineri interesati de antreprenoriat, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului academic, precum si business angels. 
 
*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.