Masa rotunda face parte din activitatile programate in cadrul proiectului „SOCEC.NET – reteaua economiei sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si implementat in perioada septembrie 2014 – august 2015 in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia.
 
La eveniment vor participa aproximativ 30 de persoane, printre ele numarandu-se specialisti, experti si reprezentanti in economia sociala, dar si ai organizatiilor neguvernamentale care activeaza in domeniul protectiei mediului. 
 
Evenimentul isi propune sa prezinte modul in care structurile de economie sociala vor imbunatati procesul de incluziune sociala si vor aduce profit celor care infiinteaza astfel de organizatii. In acelasi timp, masa rotunda a reprezentat un prilej pentru prezentarea structurilor de economiei sociala din domeniile prestarilor de servicii si al productiei ce vor fi dezvoltate in cadrul proiectului: service auto, servicii de curatenie si productie de mase plastice. O atentie deosebita va fi acordata protectiei mediului, o componenta importanta in dezvoltarea unei activitati economice sustenabile. 
 
Masa rotunda „Structuri de economie sociala responsabile si protectia mediului inconjurator” face parte dintr-o campanie mai ampla de promovare a economiei sociale care este derulata in cadrul proiectului, la nivel national.
 
Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie la adresa de e-mail comunicare@crca.ro.
 
masa rotunda, Bucuresti, Merci Charity Boutique, economie sociale, protectia mediului, CJIlfov, CJCalarasi, CRCA, Laoratorul de solidaritate, Viitorul lor depinde de tine