Comunitatea freelancerilor și antreprenorilor, NO.MAD, fondată în București s-a extins vara aceasta, prin ambasadori de brand, în mai multe orașe din România, pentru a facilita freelancerilor acces la comunitățile locale. După prima serie de evenimente ce a avut loc în București, Brașov, Târgu Mureș, Galați, Timișoara, Cluj Napoca, și Berlin și a reunit în total peste 200 de freelanceri, evenimentele continuă.

 

“Avem nevoie să învățăm să colaborăm și să creăm oportunități împreună. Munca unui freelancer sau a unui antreprenor nu este un proces care să se desfășoare pe term lung în solitudine. Această imagine de “eu cu laptopul singur prin cafenele” nu este sustenabilă pentru un freelancer / antreprenor care își dorește o carieră, o comunitate cu care să evolueze, de unde să învețe și unde poate să apeleze oricând pentru ajutor. Iar în 2023 freelancerii și antreprenorii există peste tot în România, nu doar în București, de aici și demersul nostru a ne concentra și pe orașele mici.” a declarat Iunieta Sandu, fondatoarea comunității.

 

Pentru final de august și septembrie am anunțat următoarele evenimente.

 

31 august la București - Eveniment de networking relaxat la AM Social Space, ora 18.30.

31 august la Brașov - Conferința NO.MAD Talks despre cum integrăm schimbarea în viața noastră cu Andrei Roșca, change strategist, ora 19:00, la spațiul de coworking Kool Werk.

2 septembrie la Timișoara - Conferință NO.MAD Talks despre Cum să pornești de la zero, care sunt pașii pe care să-i urmezi când îți lansezi propria afacere. Cu Iulia Artean, freelancer, și Oana Monoran, fondator Monoton, ora 19.00 la  Cowork Timișoara.

7 septembrie, Ilfov - Eveniment de networking la Ilfov, ora 18:00, Bro Bistro din Calea București 2BIS, Balotești, Ilfov.

 

Evenimentele sunt gratuite dar cu înscriere în prealabil, toate evenimentele sunt disponibile pe pagina de Facebook NO.MAD: https://www.facebook.com/nomadtalksro

 

Până la finalul anului 2023 ambasadorii NO.MAD vor organiza în fiecare lună evenimente prin țară, pentru a crea comunități noi. Iar la finalul lunii septembrie NO.MAD va deschide din nou înscrierile pentru ambasadori de brand pentru a crea comunități și în partea de Nord și Nord Vest a țării, unde momentan nu există reprezentați.

 

“Misiunea noastră este să facem educația accesibilă tuturor și să promovăm conectarea și importanța comunității. Am trăit prea mult timp în comparație, și teamă de concurență și prea puțin în colaborare și creștere împreună, așa cum fac comunitățile internaționale de digital nomazi pe care le-am întâlnit în călătoriile mele din Asia” a declarat Iunieta Sandu, fondatoare NO.MAD.

 

“Am experimentat pe propria piele cum e să fac un lucru de unul singur și apoi cum e să îl fac alături de o comunitate. Am observat că puterea și energia grupului depășesc suma capacităților fiecărui membru individual. Alături de oameni cu care am aceleași valori, pot concretiza proiecte și avea rezultate cu mult peste ceea ce aș face pe cont propriu - de aceea sunt importante comunitățile pentru mine." a declarat Alex Ardelean, ambasador Târgu Mureș

 

***

 

Mulțumim partenerilor media pentru sprijin: IQads, SpotMedia, Revista Biz, Nine AM, Star-up, PressHub, We Invent, PRWave, Nine o Clock, Millennial, Happ.ro, De Milioane, IQool, Munteanu.

 

Comunitatea NO.MAD a fost înființată în 2018 de Iunieta Sandu, specialist în comunicare, din dorința de a nu se mai simți singură pe acest drum. După cinci ani de activitate, comunitatea NO.MAD Talks numără astăzi 10.000 de membri, care sunt activi pe site-ul nomadtalks.ro și în grupul nostru Facebook Freelanceri NO.MAD Talks.