Fundația Comunitară Buzău continuă seria lunară de workshop-uri gratuite menite sa sprijine dezvoltarea ONG-urilor locale, cu ajutorul specialiștilor buzoieni. Al treilea atelier este dedicat rețelelor sociale și importanței acestora în a promova activitățile unei organizații. Atelierul va avea loc online, pe 25 noiembrie 2021, începând cu ora 18:00 și va fi susținut de Daniel Tănase - autor și consultant de afaceri și financiar, pasionat de fotografie.

Atelierul de social media este gratuit pentru ONG-urile și grupurile de inițiativă buzoiene și face parte dintr-o serie de workshop-uri lunare derulate de Fundația Comunitară Buzău în colaborare cu specialiști buzoieni, cu scopul de a susține dezvoltarea rețelei de organizații non-profit și oameni cu inițiativă din județul Buzău.

Acest atelier va conține informații despre:

● Branding personal/de companie
● Puterea Social Media și cum o poți folosi în favoarea ta
● Cum poți să comunici în noile medii existente
● Cum să comunici specific pe canale diferite de Social Media – Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, TikTok – chiar dacă crezi că nu ți se potrivesc
● Cum să creezi conținut pentru Social Media

Eveniment Facebook

Daniel Tănase este autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015), o carte manual de educație financiară și State of the Wallet BOOK (2017), care tratează detaliat dezvoltarea mentalității și controlul emoțiilor în relația cu banii din viața noastră. În ultimii ani a lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri și proiecte antreprenoriale, fiind inclusiv 3 ani de zile partener într-o companie de social media marketing. În prezent, Daniel continuă activitatea de consultanță de afaceri și financiară pentru IMM-uri, dar și-a exercitat și pasiunea pentru fotografie pornind o afacere axată pe producția de conținut media (foto, video) adresată IMM-urilor care se mută în online sau își doresc o imagine mult mai bună în online, dar nu au bugete mari alocate în acest sens.

Programul, desfășurat de Fundația Comunitară Buzău, va conține o serie de ateliere axate pe nevoile organizațiilor. Subiectele dezbătute în aceste ateliere au reieșit din procesul de mapare a sectorului civic din județul Buzău, desfășurat permanent de Fundația Comunitară Buzău, sub numele Harta Faptelor Bune. ONG-urile și grupurile de inițiativă din județul Buzău se pot înscrie pe Harta Faptelor Bune aici: https://bit.ly/HartaFaptelorBune. Astfel, construim împreună o imagine cât mai detaliată a sectorului civic buzoian. În plus, organizațiile înscrise află primele de oportunități de finanțare, evenimente, cursuri și ateliere gratuite.

Misiunea Fundației Comunitare Buzău este sa conecteze oameni și să dezvolte rețele de lideri cu inițiativă, să sprijine dezvoltarea organizațiilor non-profit și să caute investitori cu scopul de a aduce un impact pozitiv în județul Buzău.

***
Fundația Comunitară Buzău este o organizație care construiește infrastructuri (fonduri, programe, evenimente, apeluri de finanțare etc.) ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău.
Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru noi și copiii noștri. Împreună ne implicăm activ și proactiv în domenii importante de interes comun precum educație, sănătate și mediu înconjurător.