Social Gym sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului prin 2 ore speciale de spinning organizate sub forma unui eveniment caritabil. Initiata de Spinning Romania, campania de strangere de fonduri – Ride for a Smile! – isi propune vina in sprijinul copiilor mai putin favorizati, dar si sa incurajeze spiritul responsabil al comunitatii de sport. 

Pe 1 iunie te asteptam sa te alaturi initiativei noastre si sa participi la una din cele 2 clase de spinning organizate de Social Gym:
19:10 – 20:00 | Spinning cu Mihalea | 14 locuri
20:20 – 21:10 | Spinning cu Claudia | 14 locuri

Pentru a participa la clasele de spinning, te incurajam sa donezi jucarii, haine, dulciuri, rechizite sau bani la receptia clubului. 

Rezerva-ti un loc trimitand un e-mail pe adresa office@socialgym.ro. 

Evenimentul Ride for a Smile! este deja la a doua editie, iar acesta se desfasoara in paralel in mai multe cluburi de fitness si aerobic din Romania. 
 

*** 
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate.