ONG-urile din Romania pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care sa includa grafice animate, diagrame si fisiere video, precum si de analize detaliate asupra activitatii desfasurate, solutiile SAP de business intelligence putand creste performanta organizatiei, prin imbunatatirea fluxului de decizii si fundamentarea lor pe date si informatii actualizate in timp real.
 
„Noi credem in facilitarea accesului la solutii de software profesionale pentru ONG-urile din Romania: suntem convinsi ca acest lucru va economisi timp si resurse importante pentru misiunea oricarei organizatii, ajutand-o sa isi faca treaba mai bine. Ne bucuram ca SAP se alatura partenerilor furnizori de produse software profesionale pe care le punem la dispozitie organizatiilor neguvernamentale din Romania”, a declarat Radu Motoc, Director Executiv al TechSoup Romania.
 
Cu ajutorul solutiilor SAP, reprezentantii ONG-urilor pot monitoriza activ performanta, procesele interne si tendintele de dezvoltare ale organizatiei, prin crearea de rapoarte care au in spate date actualizate ale organizatiei, fara a fi necesara asistenta IT. Mai mult, acestia pot prelucra, vizualiza si transmite mai departe date sub forma de grafice sau alte forme de prezentare catre membrii, voluntarii sau publicul organizatiei.
 
„Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicatiilor software. Ne implicam activ in dezvoltarea mediului de business, insa acest parteneriat are menirea de a face accesibile solutiile noastre si organizatiilor neguvernamentale care, prin activitatile diverse pe care le intreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalitatilor si a societatii in bine”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general SAP Romania.  
 
ONG-urile eligibile inregistrate in cadrul TechSoup Romania pot comanda astfel trei solutii SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 si SAP Lumira, pe aceasta pagina: produse SAP pentru ONG-uri.
 
Valoarea de piata a solutiilor SAP disponibile in cadrul programului este cuprinsa intre 500 si 2.500 USD, ele fiind insa disponibile ONG-urilor in schimbul unei taxe de procesare a donatiei de pana la 10% din valoarea de piata a produsului solicitat. 
 
Orice organizatie neguvernamentala din Romania poate sa aplice pentru programul TechSoup si sa isi verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din Romania - Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP si Symantec: www.techsoup.ro/join. In plus, organizatiile inscrise in programul Techsoup au acces si la cursuri si traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud pana la online marketing si comunicare online pentru ONG-uri.
 
Informatii suplimentare despre programul TechSoup Romania puteti obtine de la Madalina Oprisan, coordonator comunicare online, prin e-mail la madalina.oprisan@techsoup.ro sau telefonic la 0723 275 406.
 
 
*** 
Despre SAP
Ca lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajuta companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie sa-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite pana la punctele de desfacere, din computer pana la instrumentele mobile de comunicare – SAP transfera oamenilor si organizatiilor increderea si puterea necesare pentru a lucra impreuna eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel incat sa fie cu un pas inaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajuta peste 253.500 de clienti sa gestioneze profitabil operatiunile si resursele, sa se adapteze continuu si sa creasca sustenabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.sap.com 
 
Despre TechSoup Romania
Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential, prin dezvoltarea de resurse gratuite de invatare despre tehnologie pentru ONG-uri si facilitarea accesului lor la produse si servicii software.  
 
Din 2009, impreuna cu partenerii nostri donatori am ajutat peste 900 de organizatii neguvernamentale sa faca economii de peste 2 milioane USD la dotarea cu produse software. Afla mai multe pe www.techsoup.ro
 
 
# # #
Nota catre editori:
 
Pentru a viziona si descarca materiale foto in format digital, va rugam accesati www.sap.com/photos . Pe aceasta platforma puteti gasi materiale foto la rezolutie mare care pot fi utilizate in cadrul publicatiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesati www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau va puteti inregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.
 
Urmariti SAP pe Twitter la @sapnews si pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania
 
Pentru clientii interesati de produsele SAP: 
SAP Romania: tel: 031.225.2812
 
Pentru mai multe informatii pentru presa:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro