Vino pe 23 si 24 aprilie la FITNESS BREAKFAST – eveniment organizat de Social Gym impreuna cu partenerii sai, Solaris – pentru a afla care este reteta inceputului de week-end.  

Am pregatit pentru tine clase de yoga, abs&thighs, step, pilates, spinning si stretching. Inscrie-te alaturi de prietenii tai la clasele din program pentru un boost de energie si buna-dispozitie! 

Pentru ca vrem sa fiti cât mai energici si sa incepeti dimineata in forta, Solaris va avea grija de voi oferindu-va cele mai sanatoase smoothie-uri si gustari, dar si tips&tricks despre cum puteti sa va pregatiti singuri un mic dejun energizant. 

*** 
Participarea este GRATUITA pentru clientii Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasa.
Inscrie-te trimitând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la receptia clubului, mentionând si ora clasei la care doresti sa participi. 

***
DISCOUNT 30% la abonamentele body&mind, cardio fitness, strength training si combo. Doar pe perioada evenimentului poti achizitiona abonamentul cu 30% reducere!

Mai multe informatii despre FITNESS BREAKFAST puteti afla accesând site-ul www.socialgym.ro

***
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate. 

###
CONTACT PRESA: Alina Aura Gheorghe  PR & Communication Manager | 0736 467 772 | alina.gheorghe@socialgym.ro.