Social Gym da startul pregatirilor pentru vara cu un nou eveniment organizat pe 17 si 18 mai in parteneriat cu Top Vegan: FITNESS FUEL: READY FOR SUMMER. Am pregatit pentru voi 2 zile de antrenamente care nu ar trebui sa lipseasca din rutina voastra daca doriti sa fiti in forma maxima toata vara: total body workout, spinning, aerodance, step aerobic, yoga si abs & thighs. Consulta programul evenimentului

Pentru ca veti avea nevoie de energie maxima pe durata antrenamentelor, incepem evenimentul cu o sesiune de Vegan Shots – bauturi sanatoase oferite de Top Vegan. In plus, participantii vor avea sansa sa castige premii surpriza!
 
***
Participarea este GRATUITA pentru clientii Social Gym! Taxa de participare este de 10 lei/clasa si se achita la receptia clubului. 
Inscrie-te trimitand un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunand la receptia clubului, mentionand clasa si ora la care doresti sa participi. 
 
***
FIT & READY FOR SUMMER  -  OFERTA SPECIALA PENTRU VARA! 
Daca ti-au placut antrenamentele noastre, nu uita sa-ti achizitionezi abonamentul FIT & READY FOR SUMMER la pretul special valabil doar pana pe 15 iunie! 

FULL GYM ACCESS | 1 LUNA
NELIMITAT fitness + aerobic + 1 invitatie gratuita = 189 lei
NELIMITAT fitness + aerobic + spinning + 1 invitatie gratuita = 229 lei
 
FULL GYM ACCESS | 3 LUNI
NELIMITAT fitness + aerobic + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 499 lei 
NELIMITAT fitness +aerobic + spinning + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 589 lei

---- 
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate. 
---- 
CONTACT PRESA: Alina Aura Gheorghe  PR & Communication Manager | 0736 467 772 | alina.gheorghe@socialgym.ro.