Reprezinti unul dintre ONG-urile active din Romania si iti place sa faci lucruri frumoase pentru comunitatea ta si sa organizezi evenimente cu impact, insa bugetul nu-ti permite inchirierea unui spatiu adecvat pentru desfasurarea acestora? 

Social Gym cunoaste toate aceste provocari cu care se confrunta ONG-urile si vrea sa le fie alaturi prin oferirea GRATUITA a salii de evenimente din cadrul clubului tuturor membrilor Retelei Actionam Responsabil.

Traininguri. Seminarii. Ateliere de creatie. Lansari de produs. Sesiuni de networking. Workshop-uri. 
 
Pentru astfel de evenimente au fost concepute Studio Connect si Studio Fire: pentru a sprijini ideile inovative si inspirationale prin oferirea unui spatiu flexibil si multifunctional care sa raspunda tuturor nevoilor. Studiourile au o suprafata de 38 m2, respectiv 72 m2, putand fi amenajate in functie de cerintele fiecarui client: format U (cu scaune/mese de lucru), format teatru (cu scaune/mese de lucru). Aici puteti vedea mai multe imagini! 
 
Cum poti beneficia de aceasta sala? 
Daca inca nu esti membru in reteaua „Actionam Responsabil”, trimite-ne un mail pe adresa alina.gheorghe@socialgym.ro si afla cum te poti alatura primei retele de socializare din domeniul responsabilitatii sociale. De asemenea, oferim gratuit sala doar acelor organizatii care nu percep taxa de participare la evenimentele organizate in cadrul Social Gym. 
 
De ce sa-ti organizezi evenimentele la Social Gym? 
 Iti punem la dispozitie toate facilitatile pentru desfasurarea optima a evenimentului tau;
• Ai acces la o comunitate de persoane active din domenii diverse;
• Poti consulta biblioteca Actionam Responsabil cu publicatii de specialitate;
• Tu si participantii la evenimente veti primi discount-uri la serviciile de fitness si aerobic din cadrul clubului Social Gym; 
• Sprijini mentinerea pe piata muncii a angajatilor Social Gym proveniti din medii defavorizate prin asigurarea unui loc de munca pe termen lung.

***
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate. 


Contact:
Alina Aura Gheorghe  PR & Communication Manager -  alina.gheorghe@socialgym.ro.