• Programul cuprinde traininguri, sesiuni de mentorat și de coaching individual, precum și vizite de lucru, oferind ca model femei manager din domeniul tehnic
  • În urma programului, tinerele care doresc să dezvolte o carieră în domeniul tehnic vor învăța cum să dezvolte un plan de acțiune, cum să își stabilească obiectivele și, ulterior, ce înseamnă o viziune de leadership solidă în această industrie

 

Tinerele studente cu performanțe deosebite din domeniul tehnic din București și Ploiești mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie în programul de branding personal Her Energy Academy dezvoltat de Fundația Leaders în parteneriat cu OMV Petrom. Aflat anul acesta la a doua ediție, programul își propune să ajute tinerele să își descopere și să își dezvolte punctele forte care le vor conduce spre construirea unei cariere de succes în domeniul tehnic.

Timp de șase luni, 20 de tinere vor beneficia de traininguri soft skills (branding personal intern și extern, autocunoaștere, viziune, angajabilitate și critical thinking), sesiuni de mentorat și sesiuni de coaching individuale și vor participa la vizite de lucru în cadrul companiei OMV Petrom, ghidate de femeile manager care schimbă lumea energiei.

Participantele vor învăța cum să dezvolte un plan de acțiune, cum să își stabilească obiectivele și, ulterior, ce înseamnă o viziune de leadership solidă în această industrie, având ocazia să vadă în acțiune femei ambițioase care ocupă funcții tehnice.  

Programul include, de asemenea, sesiuni de networking și inspirație, precum și o sesiune de implicare în comunitate prin derularea unei  activități cu liceenii din Pitești.

Programul Her Energy Academy se adresează studentelor din anii II, III și IV care urmează cursurile unei facultăți cu profil tehnic din București sau Ploiești, dar este deschis și tinerelor care studiază în cadrul facultăților cu profil non-tehnic.

Programul este gratuit și se desfășoară atât online, cât și cu prezență fizică. Tinerele interesate se pot înscrie în program până pe data de 1 iunie 2023 (inclusiv), iar procesul de selecție va avea loc în perioada 25 mai – 22 iunie 2023.

Participantele vor fi selectate dintre persoanele cele mai dedicate și motivate pentru a se dezvolta, calități demonstrate prin formularul de aplicare, CV și interviul de selecție.

Mai multe informații despre program, precum și formularul de înscriere sunt disponibile pe https://herenergyacademy.ro/.

***

Despre Fundația Leaders

Fundația Leaders este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile.

De 23 de ani, Fundația Leaders contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. Peste 37.000 de tineri au fost recrutați și antrenați prin programele LEADERS, care s-au desfășurat atât în mediul offline, cât și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram

www.leaders.ro