30 de organizații care lucrează cu grupuri vulnerabile vor fi susținute pe parcursul a 5 luni pentru a se adapta la noua realitate generată de COVID-19. Aplică pentru participarea la ateliere cu Ashoka Fellows, sesiuni de coaching de grup și de mentorat, sesiuni axate pe digitalizare, bunăstare, colaborare și atragere de finanțări.  
 
Organizațiile din sectorul societății civile au demonstrat în această perioadă capacitatea de adaptare la schimbare și reziliență. Însă, trecerile bruște într-un context majoritar digital a adus și obstacole, unele dintre ele încă nerezolvate. Grupurile vulnerabile, beneficiarii direcți ai organizațiilor trăiesc inegalitatea socială mai pregnant decât poate o făceau înainte, accesul la contexte virtuale fiind o realitate nefezabilă pentru mulți dintre ei. Capacitatea de adaptarea la schimbare și reziliența devin cele mai importante ingrediente pentru ca societatea civilă să își poată continua activitatea în vremuri de pandemie.  
 
Dacă  organizația ta deservește grupuri vulnerabile și se confruntă cu astfel de probleme, Ashoka România te invită sa te înscrii în Unlonely Civil Society, un program de cinci luni unic în România, susținut de Black Sea Trust, care aduce următoarele beneficii:  
 
• Posibilitatea de a achiziționa licențe pentru produsele digitale de care ai nevoie (instrumente de întâlniri, spații de stocare virtuale, programe de editare video-foto);  
• Suport în adaptarea activităților la instrumentele digitale;  
• Suport pentru comunicarea pe rețelele de socializare; 
• Conectarea cu rețeaua globală de antreprenori sociali a Ashoka;  
• Crearea unui spațiu de colaborare ghidat de un coach de grup profesionist;  
• Dezvoltarea abilităților de strângere de fonduri, dar și ateliere despre noi metode și surse de finanțare;  
• Participarea într-un proces de mentorat individualizat cu lideri din domeniul privat.  
 
Înscrierile se pot face până pe 3 iunie prin acest formular. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi la dpellitteri @ ashoka.org.  
 
***
DESPRE ASHOKA  
Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor în primele 5 ONG-uri din lume. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România, unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale.