In Atelierul Viitorului o fapta buna poate bucura mai multe persoane in aceasi timp. Te invitam sa rasfoiesti catalogul nostru virtual cu felicitari si decoratiuni de Craciun si sa alegi cadourile potrivite pentru apropiatii tai.
 
Toate aceste produse sunt realizate manual in cadrul Proiectului Atelierul Viitorului din cadrul Fundatiei Chance for Life, un loc in care un grup de tineri cu dizabilitati, vin in fiecare zi din centrul de plasament in care locuiesc si confectioneaza aceste obiecte sub supravegherea personalului si a voluntarilor. Astfel, ei beneficiaza de o forma de terapie prin arta, invata sa isi asume responsabilitati, sa lucreze in echipa, sa comunice si, cel mai important, Atelierul este locul in care ei sunt valorizati si pretuiti pentru ceea ce pot confectiona prin efortul propriu.
 
Daca vrei sa sprijini acest proiect, poti comanda produse handmade pentru Craciun la adresa de e-mail diana.ferent@chanceforlife.ro. Mai multe informatii despre acest proiect gasesti aici.
 
Alege ca in acest an sa oferi in dar de Craciun obiecte facute manual, din suflet pentru suflet. 


***
Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.