Ateliere Fara Frontiere organizeaza miercuri, 27 noiembrie, ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!” in cadrul unui atelier interactiv de informare si sensibilizare pe tema celor „3R: Reducerea deseurilor, Reutilizarea produselor, Reciclarea materialelor” dedicata companiilor si asociatiilor romane cu o actiune recunoscuta, sau pur si simplu interesate de tematica protectiei mediului si dezvoltarii durabile.

Acest atelier va avea loc miercuri 27 noiembrie, de la 09.00 la 11.00, intr-un spatiu colaborativ din centrul Bucurestiului „The Hub”. Daca acest atelier va intereseaza, va rugam sa ne scrieti la contact@atelierefarafrontiere.ro. Atentie, locuri limitate!

Ateliere Fara Frontiere a organizat in perioada 7 octombrie - 15 noiembrie concursul „GiveIT!”, o initiativa de promovarea a celor „3R” si de sensibilizare a intreprinderilor la gestiunea sustenabila a resurselor si deseurilor lor.
 
28 de companii mari si mici au participat la acest concurs, am colectat mai bine de 1200 de deseuri de echipamente electrice si electronice, in total 2 tone de DEEE care vor fi testate, reconditionate sau reciclate in respectul normelor de mediu europene in atelierele noastre de insertie socioprofesionala, creand astfel locuri de munca pentru reintegrarea persoanelor dezavantajate. Mai mult, echipamentele astfel reconditionate si care respecta norme stricte de calitate vor fi donate catre scoli si asociatii in toata tara prin programul Assoclic, aflat la a XII-a editie nationala.
 
Aceste actiuni fac parte din proiectul „RRResponsabil si solidar: Redu, Reutilizeaza, Recileaza!” derulat in parteneriat cu eco-organismul Ecotic si co-finantat de Programul de cooperare Elvetiano-Roman.