Cum? Stinge luminile pentru o ora si iesi la o aleargare pentru Pamant. 
 
Ne-am gandit ca si tie ti-ar placea o alergare nocturna, o tura cu bicicleta sau o simpla plimbare simbolica prin oras, impreuna cu prietenii. Asa ca sustinem autoritatile si asociatiile locale sa organizeze actiuni de mediu care sa culmineze pe 28 martie prin Crosul Ora Pamantului, o plimbare simbolica sau un mars. Gaseste detalii despre evenimentele din orasul tau, aici
 
In Bucuresti, te asteptam de la 19:30 in Parcul Herastrau - intrarea Charles de Gaulle. 
 
Vom incepe seara cu o serie de exercitii fizice usoare alaturi de antrenorii Limitless si ambasadorul Earth Hour, Zoli Toth. La 20:30 stingem luminile din jur si ne distram pe ritm de percutie mixata cu foc, alaturi de drum 'n' fire feat. Emi & lazy shadows. Vom avea si cateva biciclete Pegas, ce pot fi inchiriate gratuit pe durata evenimentului, iar daca vrei sa te plimbi mai mult (cu bicla), te poti alatura grupului Adevaratii VeloPrieteni. Ei planuiesc, impreuna cu SkirtBike, o tura dedicata Orei Pamantului de la 20:15, cu plecare din Parcul Izvor. Traseul si alte detalii gasesti aici.
 
Si pentru ca-ti daruiesti energia, vrem sa te premiem. 
 
Trimite-ne la adresa office@wwfdcp.ro o fotografie prin care sa ne arati cum ti-ai petrecut timpul consumandu-ti energia de Earth Hour si poti castiga unul dintre cele 10 kituri de alergare. Gasesti aici premiile si regulamentul concursului.
 
Daca vrei sa te inscrii la eveniment si sa afli mai multe despre miscarea Ora Pamantului si cum a pornit totul, viziteaza www.ora-pamantului.ro.