Odata cu inscrierea pe email, voluntarii vor afla zonele de curatenie din fiecare judet, actiunea fiind organizata strict in zone identificate de echipele de proiect si de autoritatile publice locale. Fiecare echipa judeteana va raspunde solicitarilor de inscriere mentionand zone cu deseuri identificate si programul zilei de curatenie. Detalii ale proiectului vor fi comunicate si prin intermediul site-lui www.letsdoitromania.ro/ldid. Primariile din judetele dunarene sunt invitate, de asemenea, sa se inscrie si sa contribuie la curatarea localitatilor pe care le administreaza. Pana in acest moment, peste 80 de primarii s-au inscris pentru Ziua de Curatenie.

Judetele implicate in acest an la ziua de curatenie sunt Caras – Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Tulcea si Constanta. In aceeasi zi cu actiunea din Romania, va fi organizata o zi de curatenie si in Bulgaria.
 
“Let’s Do It, Danube!” este organizat de echipa Let`s Do It, Romania!“ in perioada martie-iunie in toate judetele dunarene, fiind realizat in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor si sustinut de Kaufland Romania. “Let’s Do It, Danube!” cuprinde o campanie de educare in scolile dunarene, o caravana de film documentar “Dunarea, Amazonul Europei” si o competitie pentru elevi numita "Exploratorii Dunarii", organizate cu scopul de a educa si responsabiliza cetatenii Romaniei in ceea ce priveste curatenia apelor si in special a Dunarii, cea mai importanta apa curgatoare din tara.  Peste 11.571 de elevi si profesori au participat la caravana de educatie ecologica si film documentar si 1011 lucrari au fost inscrise in cadrul concursului de creatie "Exploratorii Dunarii".

###
“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in Romania. Din 2010 pana acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 000.000 de voluntari care au reusit sa adune peste 2.000.000 de saci (peste 22 500 de tone de deseuri), iar media de deseuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internationala “Let`s Do It, World!“, care numara peste 112 tari si 12 milioane de voluntari.

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati: 
Anca Banita, Communication Manager, anca.banita@letsdoitromania.ro 0724 229 678
Website: http://www.letsdoitromania.ro 
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO