Maine seara, intre 20:30-21:30, 2 miliarde de oameni sarbatoresc Earth Hour, cea mai mare manifestare de mediu din istorie.
 
Oameni din toata tara sting luminile in mod simbolic si pregatesc spectacole la lumina lumanarii, expozitii, concerte unplugged , marsuri simbolice si ateliere interactive. 13 orase se intrec pentru titlul Capitala Earth Hour 2014. Afla ce se pregateste in orasul tau pentru maine.

La Bucuresti, echipa WWF se pregateste pentru o zi intreaga dedicata Pamantului. De la ora 14:00 va asteptam la Dealul Patriarhiei, sa ne fiti alaturi intr-un protest pentru padurile Romaniei. Aici am detaliat toate revendicarile pentru care iesim in strada.

Seara va asteptam in Parcul Carol, incepand cu ora 20:00, la un spectacol unplugged impreuna cu: Sistem, Muse Quartet, trupa de jongleuri de la Incubator 107 si tobosarul Jean Baptiste Manitou de la Asociatia Humains Profiles.

Nu uita sa fotografiezi sau sa filmezi cele mai frumoase momente de care te vei bucura sambata si sa ni le trimiti pe office@wwfdcp.ro. Noi vom avea grija sa le impartasim cu cat mai multi oameni.
 

Echipa WWF Romania
www.wwf.ro