Initiativa proiectului ii apartine unui elev in clasa a VI-a, Alexandru State. Dorinta sa de a curata parcul Lacul Morii si de a reda cetatenilor locul preferat unde se pot plimba, alerga, relaxa sau doar bucura de soare, a impresionat si a primit peste 1000 de like-uri, devenind astfel castigator. Alexandru si-a invitat toti colegii, prietenii si vecinii pentru a-l ajuta la indeplinirea scopului sau.

Lacul Morii este un lac de acumulare de pe raul Dambovita, fiind cel mai mare lac din Bucuresti, cu o suprafata de 246 ha. Perimetrul lacului masoara peste 7 km lungime, o suprafata generoasa care ofera locuitorilor din Bucuresti un spatiu de recreere si odihna.

Va asteptam la intrarea in Parcul Crangasi sa dam o mana de ajutor la igienizarea Lacului Morii si sa ascultam povestea lui Alexandru State, initiatorul proiectului, care este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi.

Evenimentul face parte din proiectul ”Omul REinverzeste locul”, implementat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta, in parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educatiei Nationale si sustinut de Dorna.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: 
Laura Zaharia
PR Executive
E-mail: laura.zaharia@salvatidelta.ro; Tel: 0729 882 617
www.salvatidelta.ro