"Piesa“Pretul corect” vorbeste despre locul in care ar trebui sa ne intoarcem. Asa cum trebuie sa ne intoarcem spre Pamant, nu doar sa-l populam, nu doar ca sa nu fim singuri, ci sa traim deodata cu EL…si cu NOI” (Anca Dionisie).

Cantecul se regaseste pe albumul „La capatul lumii” si este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancai Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. 
Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind si unul dintre cele mai bine vandute albume independente din Romania in acest an.

Filmarile videoclipului au fost realizate exclusiv in exterior, in locuri cu natura salbatica si in zone afectate de defrisari. 
”Poate lumea va intelege mai bine legatura dintre om si Pamant, dintre om si natura. Poate lumea va cunoaste mai bine care este pretul corect pentru ce se intampla cu padurea. Impreuna cu „Plantam fapte bune in Romania”, vom reusi sa vedem din nou Romania imbracata de copaci in zonele unde acestia au fost taiati. Sub sloganul „Plantam! Ingrijim! Impadurim!”, vrem sa plantam 1.000.000 de copaci pe 14 noiembrie, declara Alexandra Usurelu.
„Impadurirea nationala este un vis pe care il vom realiza impreuna! Ne bucuram ca Alexandra se implica concret in acest demers prin care contribuim la cresterea suprafetei impadurite a Romaniei!” spune Liana Buzea, fondatorul initiativei „Plantam fapte bune in Romania”.