Schimbam perspectiva de la inutil la resursa, de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morala la provocare estetica, de la poluare la grija pentru mediu, de la consum la economisire, de la fuga dupa nou la o a doua sansa, de la eu la noi.
 
La editia din aprilie a Yard Sale comunitatea scotocitorilor recicleaza si socializeaza, se transforma in consumatori cu grija fata de mediu si societate.
 
Yard Sale-ul recicleaza si doneaza! Cumpara la preturi modice si descopera comori in weekend-ul din 12 & 13 aprilie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4). 
 
Doua zile, de la 10:00 la 18:00, schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite, iar, la finalul fiecarei editii, participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Samu Social.
 
Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, vindem la preturi mici sau dam o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.
 
Astfel, la Yard Sale de 12 & 13 aprilie @ Dianei 4, sambata si duminica de la 10:00 la 18:00, te asteptam sa cumperi si sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.
 
Multumim Dianei 4, o gazda atat de primitoare, si partenerilor nostri media: Ele.ro, Alomoda.ro, Bigcitylife.ro, TvCity.ro, Gratuitor.ro, Mujer.ro, SapteSeri.ro, Metropotam.ro, Iqool.ro, CSRevolution, LaRevista.ro, Goingout.ro, WideMagazine.ro, Getlokal.ro, BucharestTips.com, EcoTrend.ro, Jurnaldebucuresti.com, Romaniafashion.ro si Sapteseri.ro
 
Intrare pentru vizitatori –gratuit!
 
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro/ FB: Garage Sale