Respectandu-si intocmai misiunea de a creste calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati intelectuale, Fundatia „Pentru Voi” reuseste in anul 1999 sa infiinteze prima locuinta protejata pentru persoane cu dizabilitati intelectuale din Romania, din dorinta de a arata intregii societati ca tinerii cu dizabilitati intelectuale pot trai in comunitate, fara a fi condamnati la viata izolata din caminele spital. Astfel, s-au pus bazele unui serviciu social nou, care ofera conditii de viata normale pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si posibilitati de dezvoltare personala si integrare sociala. 
 
Astazi, Fundatia „Pentru Voi” gazduieste, in cele 6 locuintele protejate ale sale, 27 de adulti cu dizabilitati intelectuale pentru care locuintele D.I.N.A, D.I.N.U, Laura, Dora, Cristinan si Ovidiu reprezinta „acasa”.
 
Aniversarea celor 15 ani de la prima locuinta protejata a Fundatiei „Pentru Voi” va fi serbata cu ocazia praznicului sarbatorii Sfintei Parascheva, cand 5 dintre primele locatare ale locuintei D.I.N.A, vor face o excursie la Manastirea Cebza. 
 
„Suntem fericiti ca in cei 18 ani de activitate neintrerupta, Fundatia „Pentru Voi” a reusit sa schimbe deopotriva mentalitati si destine si sa fie un model pentru cei care cred in potentialul  persoanelor cu dizabilitati intelectuale. La multi ani D.I.N.A si tuturor celor pe care i-ai gazduit si ii vei gazdui” a declarat Laila Onu director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.