29 de experți s-au strâns pentru un summit despre încredere din România… în mijlocul unei pandemii globale. Cum este posibil? Summitul Încrederii, este un eveniment virtual despre încredere și modul în care aceasta sprijină construirea armoniei în relații: în cadrul familiei, în școli și la locul de muncă. În perioada 8-12 noiembrie 2021, participanții vor avea acces în mod gratuit la interviuri înregistrate pline de sfaturi practice despre construirea relațiilor mai sănătoase, despre cum pot alege încredere în loc de neîncredere și cum să înlocuiască abuzul cu bunătate și susținere reciprocă.

Cei 7 români și 22 experți din străinătate au fost extrem de generoși cu timpul lor. Fiecare a purtat discuții extinse cu Ruxandra Mercea (co-fondator Wellbeing Institute), împărtășind de la cunoștințe utile profesional până la povești personale.

Temele abordate vor fi, pe zile, următoarele:
Ziua 1 - Încrederea în Familie,
Ziua 2 - Încrederea în Sine,
Ziua 3 - Încrederea la Locul de Muncă,
Ziua 4 - Încrederea în Cuplu,
Ziua 5 - Încrederea la Școală.

Dintre experții care vor împărtăși experiențele, perspectivele și know-how-ul lor specific, enumerăm doar o parte: Dr. Daniel Shapiro (Fondator și Director al Programului Internațional de Negociere de la Harvard), Dr. Richard Davidson (Profesor Universitar, Autor, Fondator Center for Healthy Minds), Dr. Peter Pearson (Psihoterapeut, Autor, Profesor Universitar, Co-fondator Couples Institute), Dr. Paul J. Zak (Profesor Universitar, Cercetător, Antreprenor (Fondator Immersion Neuroscience) și multe alte nume pe care le puteți descoperi pe pagina oficială a evenimentului.
 

¨Ne considerăm o echipă destul de grozavă, însă nu ne putem asuma tot meritul pentru această realizare incredibilă. Cei 29 de experți și-au oferit timpul misiunii și cauzei pe care o susținem. Adică vouă - oamenilor care trec printr-o schimbare de mentalitate și o conștientizare a vieții lor emoționale.¨ a declarat Ruxandra Mercea, coordonatoarea Summitului.

Inițial, acest summit a fost inspirat de munca implicată în procesul de transformare a școlilor de stat din România prin wellbeing (citește mai multe despre Școala Încrederii aici). Dar acum Summitul Încrederii este despre mai mult decât educație. Nu lucrezi într-o școală? Nicio problemă; cel mai probabil lucrezi undeva și noi avem o zi dedicată încrederii la locul de muncă în general. Nu ai copii, poate nu ești nici într-o relație? Vei dori să arunci un ochi peste ziua dedicată încrederii în sine.

Echipa organizatoare condusă de Ruxandra Mercea te invită să te alături acestei comunități pentru 5 zile de autodescoperire, învățare accelerată și conexiuni emoționale profunde - cu tine, cei dragi și comunitatea din care faci parte. Decide să crezi că 29 de experți internaționali și-au dedicat timpul, energia și cunoștințele acestui demers pentru că este unul valoros. Oferă summitului o șansă și observă impactul pe care îl va avea în viața ta! Înscrie-te acum gratuit AICI.

Cu ocazia acestui eveniment unic până acum în România, s-a lansat și noua platformă a Ruxandrei Mercea - ruxandramercea.ro . Prin acest site, ea va facilita accesul tuturor celor interesați de munca, viața, experiențele, proiectele și convingerile ei. În special pentru a crea o nouă punte de comunicare cu oricine este interesat să afle orice despre inițiativele sale din domeniul educației, wellbeing-ului și inovației, prezente sau viitoare.