650 de membri ai echipei TELUS International vor participa in data de 4 iunie 2016 la evenimentul TELUS Days Of Giving în campusul socio-medical al HOSPICE Casa Sperantei din Adunatii-Copaceni, la doar 16 km de Bucuresti. Actiunea face parte din seria campaniilor de voluntariat derulate anual de TELUS la nivel global. 
 
Alaturi de voluntari se vor implica în aceasta activitate fondatorul HOSPICE Casa Sperantei - Graham Perolls, Directorul Executiv al organizatiei - Alexandru Padureanu, Presedintele TELUS International - Jeffrey Puritt, precum si numerosi membri ai echipei de management TELUS International. Cu totii vor contribui la transformarea unei cladiri vechi si nefunctionale într-un spatiu modern cu patru apartamente, vor planta 350 de arbori, vor instala un teren de joaca, vor vopsi, curata si reîmprospata întreaga zona. Întreaga actiune va fi sprijinita de partenerii HOSPICE Casa Sperantei, 3D ART Studio, Art Facility & Management, Novotel, Limorentals, Policolor, Kaufland, Sodexho, Pauza de Fructe si Tymbark.
 
Centrul HOSPICE de la Adunatii Copaceni este gandit ca un spatiu în care, atunci cand va fi finalizat, copiii cu boli rare si limitatoare de viata si familiile lor vor gasi refugiu si alinare. Cladirile care exista pe domeniul de la Adunatii Copaceni au intrat într-un proces de renovare si utilare, iar unele dintre ele au fost deja finalizate. Domeniul pe care este amenajat campusul a fost donat fundatiei de familia Florescu în 2012, iar investitia totala estimata pentru finalizarea centrului este de 1.384.000 de euro.
 
TELUS International Europe a organizat pana în prezent 4 evenimente din seria TELUS Days Of Giving, la Centrele de Servicii Sociale Pinocchio si Ciresarii din Bucuresti (în 2013 si, respectiv, 2014), la Scoala 136 din Bucuresti în 2015, precum si la Salcuta, în judetul Dolj (2015). 
 
Membrii echipei TELUS International îmbratiseaza si sunt inspirati de filosofia “daruim acolo unde traim” (‘give where we live’). În Romania, compania deruleaza campanii de donatii pentru SOS Copiii Strazii, organizeaza strangeri de fonduri pentru o larga varietate de cauze si gazduieste evenimente de donare de sange, acestea fiind doar o parte dintre activitatile destinate ajutorarii comunitatii. Anul acesta o alta initiativa filantropica importanta va fi lansata: fundatia TELUS International Europe Romania Community Board va distribui anual, începand din 2017, pana la 74.000 EUR catre ONG-uri locale pe baza proiectelor depuse de acestea. 

***
 
Despre HOSPICE Casa Sperantei
 
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit înfiintata în 1992 la Brasov, a introdus conceptul de îngrijire paliativa în Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.
Organizatia îsi desfasoara activitatea în Brasov si Bucuresti, îngrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativa, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Sperantei dezvolta îngrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin îmbunatatirea legislatiei în materie.
 
Despre TELUS International Europe
TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, furnizor de servicii BPO (business process outsourcing) si ITO (information technology outsourcing) de înalta calitate înca din anul 2004. Compania are 2.500 de membri în echipele sale din cele 7 centre situate în Sofia si Plovdiv (Bulgaria), Bucuresti si Craiova (Romania), precum si în birourile din Manchester si Cannock, Marea Britanie. TELUS International Europe ofera solutii de contact center, ITO si servicii inovatoare de suport în peste 30 de limbi straine pentru partenerii sai la nivel global.
 
TELUS International Europe este parte a familiei TELUS International, o companie globala de BPO cu peste 20.000 de angajati în întreaga lume, inclusiv în Canada, Statele Unite ale Americii, Europa, America Latina si Filipine. Prin intermediul celor peste 175 de milioane de interactiuni anuale prin voce, e-mail, chat, social media cu clientii sai din industrii ca telecom, utilitati, high tech, gaming, finante, retail, e-commerce, turism, logistica si cea medicala, TELUS International faciliteaza accesul la experiente inovatoare ca rezultat al muncii de echipa, gandirii proactive si culturii origanizationale cu focus pe client. O componenta globala a TELUS, TELUS International este sustinuta de catre o companie lider national pe piata de telecomunicatii din Canada, cu o cifra de afaceri anula de 10 miliarde USD si un portofoliu de 12,4 milioane de clienti.
 
În cadrul TELUS International modelul “daruim acolo unde traim” (‘give where we live’) este ilustrat începand cu anul 2000, atat de contributiile la evenimente caritabile si initiative ale organizatiilor non-profit în valoare de 350 milioane USD cît si de cele peste 6,8 milioane de ore de voluntariat pentru sprijinirea comunitatilor locale in care s-au implicat activ membrii companiei. 
 
În 2010 TELUS a avut deosebita onoare de a fi numita Cea Mai Importanta Corporatie Filantropica (Most Outstanding Philanthropic Corporation) din lume de catre Asociatia Profesionistilor în Strangerea de Fonduri (Association of Fundraising Professionals), devenind astfel prima companie canadiana care a primit prestigioasa distinctie globala. TELUS International a utilizat din plin modelul inovator creat  în 2005 de Presedintele si CEO-ul TELUS, Darren Entwistle si are în prezent patru Consilii Comunitare în întreaga lume care directioneaza donatiile si sprijina actiunile organizatiilor caritabile locale. În plus, TELUS International organizeaza în fiecare an TELUS Days Of Giving în tarile în care are operatiuni, în 2015 peste 7.000 de membri ai echipei TELUS fiind implicati ca voluntari în activitati precum construirea de scoli si locuinte pentru persoane nevoiase. 
 
Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati http://telusinternational-europe.com/.