Campania “Fii Mos Craciun pentru o zi” a fost demarata in 2011 de un grup de initiativa din Bucuresti, fara scop lucrativ sau afiliere politica. 

Beneficiarii din acest an vor fi copii institutionalizati din orasele Barlad si Vaslui si copii din familii nevoiase. Actiunea presupune pregatirea cadourilor prin colectarea si achizitia de haine, jucarii, rechizite si alimente si daruirea acestora catre copiii si familiile aflate in situatii defavorizate.

In cadrul campaniei se va organiza in data de 22 decembrie, ora 11:00, la teatrul Victor Ion Popa din  Barlad, piesa “Printesa, pescarul si balaurul” de Teodora Spinu; urmand ca la sfarsitul spectacolului sa-si faca aparitia si Mosul, pentru copiii beneficiari ai actiunii.

Frumoasa poveste prezinta victoria binelui si este un spectacol educativ pentru copii si un prilej de meditatie pentru cei mari. Pe parcursul piesei, spectatorii vor intalni acele intamplari de basm care caracterizeaza atat de bine lupta dintre bine si rau, victoria binelui si casatoria a doi tineri frumosi si curajosi (fata de imparat si flacaul obisnuit pus intr-o situatie neobisnuita – confruntarea balaurului).

Campania umanitara se desfasoara cu sprijin voluntar si cu sustinerea diverselor institutii publice si private, prin implicare administrativ-logistica si donatii. Sunteti invitati pe acesta cale sa luati parte la spectacol. Intrarea se va face pe baza de invitatii ce se pot obtine contactand-o pe Ioana Chircu, in limita locurilor disponibile.

Pe langa acest spectacol, caravana de voluntari va ajunge si la alti copii din judetul Vaslui, sambata, 20 decembrie 2014. Mai multe informatii despre campanie, dar si despre cum ne puteti sustine aflati  accesand site-ul: www.fiimoscraciunpentruozi.ro.
 

Persoana de contact
:
Ioana Chircu
E-mail: ioana_chircu@yahoo.com
Tel: 0735 535 112