Ca sa afli raspunsuri la aceste intrebari, te invitam la seminarul online cu tema "Comportamente post-adoptie".      

Vom incepe cu o prezentare de circa 45-50 de minute si apoi vom continua cu o sesiune de intrebari si raspunsuri care poate dura maxim o ora. Puteti pune intrebari atat in timpul prezentarii cat si pe parcursul sesiunii de intrebari si raspunsuri folosind o fereastra de chat care se va deschide dupa logare.

Seminarul vine in intampinarea solicitarilor adoptatorilor din alte orase decat Timisoara si se va tine pe platforma Skype, cei inscrisi urmand sa primeasca ulterior un email cu ID-ul nostru. 

Speakeri:
Laura Jacan, psihoterapeut la Ador Copiii          
Simona Czudar, mama adoptiva si formator adoptatori la Ador Copiii

Data 08 iulie 2015; Ora 18.00 - 20.00

Taxa de participare de 40 de lei se poate achita pana in data de 07.07.2015 in contul asociatiei, cu mentiunea “contributie activitati asociatie”

Date pentru virament:  Nume: ASOCIATIA ADOR COPIII 
Cod identificarefiscala: 16521676 
ING Bank  
RO98 INGB 0000999902899544 

Adoptia reprezinta o etapa noua din viata copilului, dar si a voastra, a parintilor adoptivi si veti avea nevoie de o acomodare reciproca, care poate dura ceva timp, dar care va aduce mari bucurii si satisfactii. In perioada de acomodare, este posibil ca cel mic/cea mica sa nu vrea sa doarma, sa nu vrea sa manance, sau din contra, sa manance prea mult, poate manifesta teama de straini, anxietate sau poate este foarte agitat si agresiv. 
Seminarul va raspunde la intrebarile cu privire la perioada de adaptare a copilului si a parintilor la noua dinamica de viata.  
Va asteptam cu drag!