„Ne bucuram sa aniversam cei 20 de ani de activitate in sprijinul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din Timişoara, alături de beneficiarii noştri, de familiile lor, de Boardul şi personalul Fundaţiei, precum şi de toţi prietenii noştri, care ne-au susţinut: autorităţi locale, finanţatori din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai  comunităţii de afaceri locale, presa” a declarat Laila Onu, Director general al fundației „Pentru Voi”.
 
În cadrul evenimentului se va face o retrospectivă a celor 20 de ani şi se va mulţumi celor care au sprijinit dezvoltarea Fundaţiei. Spectacolul va fi încheiat cu un Concert „Duo Colompar Cafe Concert”.
 
Prezenţa la eveniment se face doar pe bază de invitaţie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: +40723726569, e-mail: pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Simona Hanga.
 
Înfiinţată în anul 1996, Fundaţia „Pentru Voi” s-a dezvoltat ca o organizaţie durabilă, bazată pe suportul comunităţii, pe parteneriatul de lungă durată cu Consiliul Local Timişoara, pe cooperare guvernamentală şi internaţională, precum şi pe propriile activităţi aducătoare de venit. În prezent, oferim servicii pentru 200 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora. 
 
Încă de la înfiinţare, Fundaţia „Pentru Voi” a fost un vârf de lance în domeniul dizabilităţii intelectuale din România, dezvoltând servicii unice în ţară, care au devenit ulterior model de bună practică la nivel national. Astfel, Pentru Voi a creat primul centru de zi pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale din România, primul serviciu de angajare asistată, prima locuinţă protejată, primul centru respiro pentru acest grup de persoane şi prima unitate protejată în care lucrează 40 persoane cu dizabilitate intelectuală severă.
 
ISTORIC
 
1996 s-a înfiinţat Fundaţia “Pentru Voi” 
1997 s-a deschis primul Centru de Zi pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale din România, ca rezultat al parteneriatului public-privat dintre Fundaţia Pentru Voi şi Consiliul Local
1999 s-a înfiinţat Serviciul de Angajare sprijinită, primul de acest gen din România
1999 s-a înfiinţat prima locuinţă protejată din România, DINA
2000 s-a înfiinţat locuinţa protejată DINU
2003 s-a înfiinţat locuinţa protejată Laura
2004 s-a înfiinţat Brutăria în care erau angajate 3 persoane cu dizabilităţi intelectuale 
2006 s-a înfiinţat locuinţa protejată DORA
2007 s-a înfiinţat Centrul de zi “Ladislau Tacsi”, pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale severe şi comportament provocator
2007 s-a înfiinţat primul centru respiro pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale din România 
2007 s-a înfiinţat Unitatea protejată “Pentru Voi”, în care lucrează persoane cu dizabilităţi intelectuale
2010 s-a înfiinţat locuinţa protejată Casa Cristian, special construită pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale severe şi comportament provocator
2011 s-a înfiinţat locuinţa protejată Ovidiu
2011 s-a înfiinţat Serviciul la domiciliu pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale şi familiile lor
2012 s-a înfiinţat Centrul de zi  “Orizonturi noi” 
2014 s-a infiintat cabinetul de fizioterapie
2015 s-a înfiinţat unitatea protejata Pentru Voi Advertising
 
PREMII
 
 „Model de excelenţă în furnizarea de servicii sociale comunitare pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale" pentu Centrul de zi „Împreună”, din partea Open Society Mental Health Initiative Budapesta, 2003.
 „Premiul special pentru proiect local” pentru proiectul „Un prieten pentru TINE”, în cadrul PR Awards 2006
 „Marele Premiu al Galei Societăţii Civile”, cu proiectul „Diferiţi, dar împreună”, pentru integrarea pe piaţa muncii a 73 persoane cu dizabilităţi intelectuale precum şi încheierea a 32 de parteneriate ale unităţii protejate cu diferite companii, 2008. 
 „Premiul Handinnov în România”, pentru proiectul „Diferiţi, dar împreună”, oferit într-un eveniment organizat sub patronajul Preşedenţiei Franceze a Uniunii Europene, 2008.
 „Picatura chinezească” pentru impact şi consecvenţă” în proiectul "Diferiţi, dar împreună", în cadrul Galei Premiilor Participării Publice 2009
 „Cea mai bună campanie de voluntariat public” cu proiectul „Un prieten pentru TINE” în cadrul premiilor Galei Oameni pentru Oameni. Nu numai vieţile beneficiarilor noştri au devenit mai luminoase, dar şi cele ale voluntarilor, aceştia câştigând la rândul lor un prieten, 2009. 
 “Cele mai bune materiale informative pe teme de incluziune socială”, in cadrul Conferinţei regionale pentru promovarea dialogului în domeniul incluziunii sociale 2010.
 „Cel mai bun program derulat de ONG-uri la Categoria Integrare Sociala si Profesionala”, oferit de United Way profesional pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.
 „Premiul Municipiului Timisoara pentru Excelenta in Implicare Sociala pe Anul 2011”, oferit Fundatiei “Pentru Voi” prin hotararea domnului Primar Gheorghe Ciuhandu.
 „Premiul III al Galei Societăţii Civile”, Secţiunea Incluziune socială, cu proiectul „Economia socială – o şansă pentru persoanele  cu dizabilităţi intelectuale”, 2013. 
 Premiu II la categoria “Antreprenorul social al anului”, în cadrul prestigioasei competiții “Antreprenorul anului” în România, organizată de compania Ernst & Young în 2014.
 
DECORAŢII 
 
 În anul 2000, doamna Laila ONU, director al Fundaţiei şi al Centrului de servicii sociale "Pentru Voi" a fost decorată cu Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în Grad de Ofiţer de către preşedintele României, Domnul Emil Constantinescu. 
 În anul 2003, domnul Laurens Elmendorp (Olanda), preşedintele Fundaţiei "Pentru Voi", din acel an şi domnul Victor Wahlström (Suedia), au fost decoraţi cu Ordinului national Pentru Merit in grad de Ofiter de către Preşedintele României, Domnul Ion Iliescu, la Palatul Cotroceni.