Asociația Aripi spre Viață a pregătit cu multă dăruire și implicare 250 de cadouri pentru copiii bolnavi de leucemie, cancer și alte boli grave, venind în sprijinul acestora cu ocazia zilei de 1 iunie, prin  proiectul „1 iunie pentru copiii din spitale”.
 
Proiectul se adresează copiilor și tinerilor internați în cele două mari spitale din București, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Clinic de Urgență pentru copii M.S. Curie. De-a lungul celor 11 ani de activitate, cu mii de ore de voluntariat la activ, Asociația Aripi spre Viață a dezvoltat proiecte care au schimbat condițiile în care sunt tratați copiii și tinerii afectați de boli grave, proiecte prin care au fost alături de multe familii în perioadele de tratament și post tratament, ajutând la salvarea de vieți. 
 
„În acest proiect am primit sprijinul Auchan și al partenerilor pentru a realiza un pachet complet cu produse de îngrijire și igienă, dulciuri, sucuri și jucării, pachet care înseamnă foarte mult pentru o familie greu încercată și o bucurie imensă pentru un copil care stă o lună și chiar mai mult internat în spital, trece prin tratamente greu de îndurat și luptă cu mult curaj pentru a învinge cancerul sau altă boală gravă. Principele Nicolae al României ne-a fost alături și de această dată, împărtășind cu noi din vasta experiență pe care o are ca voluntar, îi mulțumesc pentru că ni s-a alăturat și că împreună reușim să facem proiecte care aduc multă bucurie acolo unde este mai multă nevoie, copiilor afectați de boli grave. Cu fiecare proiect finalizat am văzut și am înțeles cât este de important să contribuim la îmbunătățirea condițiilor în care sunt tratați la noi în țară copiii afectați de cancer, să fim un real suport și partener atât pentru copiii care au nevoie de sprijin, cât și pentru personalul implicat în actul medical. Așteptăm cu mult dor și nerăbdare să putem organiza din nou evenimente în secțiile de pediatrie și să oferim clipe de bucurie micuților.”, a declarat Nicoleta Stoenescu, Președinte Asociația Aripi spre Viață.
 
Cadourile vor ajunge în cele două spitale luni, 31 mai, și vor fi oferite de către personalul medical tuturor copiilor internați. 
 
De la începutul anului și până în prezent, Asociația Aripi Spre Viață a continuat proiectele de dotare cu aparatură medicală a spitalelor de copii, fie că este vorba de monitoare pentru funcții vitale, infusomate, injectomate, echipamente de protecție sau sprijin direct către copiii cu nevoi speciale. 
 
Demersului Aripi Spre Viață i s-au alăturat, ca de fiecare dată, oameni minunați care, cu multă bucurie și grijă pentru cei mici, și-au dedicat timpul realizării unui proiect menit să fie un ajutor oferit din toata inima acelor copii care au mare nevoie de ajutor și mai ales de acea legatură care le dă speranță și încredere că vor reuși.
 
Companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociația Aripi spre Viață pentru a reuși dotarea cu aparatura medicală necesară centrului de zi pediatrie și pentru susținerea copiilor afectați de leucemie, cancer și alte boli grave.
 
Asociația ARIPI  SPRE VIAȚĂ a fost înființată în 2010, iar prin proiectele desfășurate contribuie la îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectati de leucemie, cancere și alte boli grave, ajutând la salvarea  lor. Prin dăruire și atitudine, ajutor umanitar și responsabilitate, încurajare și speranță, transparență tuturor acțiunilor noastre. Asociația ARIPI SPRE VIAȚĂ acționează pentru sănătatea copiilor și binele familiilor lor.