Seara de la castel a fost deschisa de Cvintetul Allegretto si de Trupa de Percutie Versus si a fost insotita de o expozitie semnata Ovidiu Carpusor. Balul a fost prezentat de actorul Florin Busuioc si a avut-o ca invitata speciala pe Printesa Marina Sturdza. La eveniment au luat parte Dana Savuica si sotul acesteia, Razvan Stanciu, dar si alti ambasadori ai cauzei HOSPICE. 

In cadrul Balului HOSPICE „Masquerade“, naistul Nicolae Voiculet a dat startul turneului „Romania, din inima ta“, un proiect alcatuit din 10 reprezentatii in cele mai mari orase ale tarii, care se va incheia tot in Busteni, cu un concert special la Crucea de pe Caraiman.
Licitatia cu strigare a fost deschisa de o creatie-surpriza a lui Bogdan Olteanu, artistul care a devenit extrem de apreciat dupa ce a uimit publicul cu tehnica sa de a realiza tablouri in cadrul unui show televizat. Au mai fost licitate o cina exclusivista la Castelul Bran, o masca venetiana semnata Elven

Design, un tablou realizat in creta pastel de Ovidiu Carpusor, o lucrare unicat a Marianei Magos, pacienta a HOSPICE Casa Sperantei si un concert special sustinut de Nicolae Voiculet la Chisinau. Cea mai mare valoare de licitatie a avut-o stiloul Montegrappa Elvis Presley, oferit de kalamos.ro, adjudecat cu 3000 de euro. In urma evenimentului, reprezentantii kalamos.ro au decis sa ofere HOSPICE Casa Sperantei si un procent din vanzarile viitoare ale produselor exclusiviste pe care acestia le comercializeaza.

Atmosfera Balului „Masquerade“ a fost completata de grupul Anatoly si de trupa JukeBox. Actiunea caritabila a adunat peste 25.000 de euro, bani ce vor fi folositi in beneficiul copiilor si adultilor care se lupta cu boli incurabile.